سطح کشت نارنج و لیمو شیرین در این شهرستان 44 هکتار از باغات مرکبات است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر با اشاره به کشت پراکنده نارنج و لیمو شیرین در 44 هکتار باغات مرکبات این شهرستان گفت: سالانه 761 تن نارنج و لیموشیرین در این شهرستان تولید می شود.
حمیدرضا رحمانی با بیان اینکه امسال در 25 هکتار اززمینهای کشاورزی بابلسر نارنج کشت شد، افزود: پیش بینی می شود؛ با میانگین عملکرد 16 تن در هکتار، 400 تن محصول تولید شود.
وی بابیان اینکه ،نارنج از جمله مرکبات بسیار پرفایده ایست که همه قسمت های آن قابل بهره برداری است خاطرنشان کرد: عطر شکوفه آن نشاط آور است و برای تهیه عرق بهار نارنج، مربا و دمنوش استفاده می شود ، مربا و ترشی پوست نارنج تقویت کننده معده و انگل های دستگاه گوارش را خارج میکند و از آب نارنج و رب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود.
به گفته سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر ؛ همچنین سالانه 100 هزار لیتر آب نارنج برای مصارف خانگی در بابلسر تولید می شود.
رحمانی افزود: در 19 هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان هم به صورت پراکنده لیمو شیرین کشت شد که پیش بینی می شود؛ امسال با متوسط عملکرد 19 تن در هر هکتار، 361 تن لیمو در باغهای بابلسر تولید شود.
وی گفت: لیمو شیرین بعنوان منبع غنی ویتامین C، مس، آهن، فیبر، روی و کلسیم ، با تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید است.