۵۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت:این میزان گوشت سفید توسط ۱۰ واحد تولیدی مرغ در این شهرستان تولید شد. علی مرادی ظرفیت این مرغداریها را ۲۵۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش اعلام کرد و افزود:در این واحدهای تولیدی فعال امسال بیش از ظرفیت اسمی آنها ۲۹۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام گرفت. وی ارتقاء شاخصهای بهداشتی در واحدهای تولیدی را از عوامل موثر در افزایش میزان جوجه ریزی دانست و گفت:امسال برای تنظیم بازار ۱۴۳ تن گوشت منجمد گوساله و مرغ به نرخ مصوب دولتی در شهرستان توزیع شد. مرادی افزود:ماهانه ۷۰۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.