رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاه علم وصنعت ایران در رتبه بندی های بین المللی، جزو سه دانشگاه برتر صنعتی کشور است.
وی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه افزود: برنامه راهبردی با آینده نگری همکاران در دانشکده ها تدوین و با همکاری جمعی نیز به اجرا در آمده است و اکنون چهارمین برنامه 5 ساله دانشگاه را اجرا می کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت در بین دانشگاهها به دانشگاه کاربردی و صنعتی معروف است، گفت: دانشجویان این دانشگاه علاوه بر تحصیل، در مراکز و سازمان های اجرایی و صنعتی، موفق عمل کرده اند و مسؤولیت های اجرایی بسیاری دارند.
رییس دانشگاه افزود : برای حرکت از نسل دوم دانشگاه ها به نسل سوم، راهکارهای مقدماتی انجام شده است که می توان به تأسیس دانشکده مهندسی پیشرفت و راه اندازی گرایش هایی مثل مدیریت کسب و کار در مقطع کارشناسی ارشد اشاره کرد، همچنین در معاونت پژوهشی همزمان از مراکز پیش رشد، مرکز رشد و شرکت های دانش بنیان حمایت شده و این مراکز در حال توسعه است به طوری که ۲۳ شرکت در سال ۹۶ و ۳۶ شرکت در سال ۹۷ از سوی دانشگاه حمایت شدند، همچنین همکاران ما در بخش معاونت پژوهشی، پیگیر منطقه ویژه علم و فناوری بودند که با هماهنگی شهرداری در دست اقدام است.
رییس دانشگاه علم و صنعت از تشکیل صندوق خطرپذیری برای حمایت از دانش آموختگانی که ایده دارند، خبر داد و گفت: همه اینها نیازمند حمایت واحدهای ستادی وزارتخانه هاست.
وی افزود: ساخت موفق نخستین و دومین ماهواره بومی کشور و طرح های کلان ملی با محوریت این دانشگاه در دست انجام است.