ملی پوش کبدی بانوان گفت: کبدی درآمدی برای ورزشکارانش ندارد و اگر من مربی بدنساز نبودم، نمیتوانستم مخارجم را تامین کنم.
امیدوارم سکهها تبدیل به حواله نشود
وی با بیان اینکه بعد از قهرمانی در بازیهای آسیایی هنوز کاری برای کبدی کاران انجام نشده است، افزود: قول داده اند، نفری ۸۰ سکه پاداش بدهند، امیدوارم این پاداش واقعا سکه باشد و حواله آن را ندهند، چون هر یک از ما حداقل ۱۵ سال زندگی خود را برای این رشته گذاشته ایم و شبانه روزی تمرین کردیم به حدی که خانواده خود را تا یک سال نمیدیدیم.
این ملی پوش کبدی بانوان گفت: پاداشها حداقل میتواند یکی از سختیهای ما را جبران کند و انرژی مجدد به ملی پوشان بدهد تا بتوانیم این مدال ارزشمند طلا را حفظ کنیم.
فقط تهران از قهرمانانش تجلیل نکرده است
وی ادامه داد: بعد از کسب مدال طلای بازیهای آسیایی، کمیته ملی المپیک پای سکو ۲۵۰۰ دلار جایزه نقدی را اهدا کرد و بعد از آن هم همه استانها از ورزشکاران خود تجلیل کردند به جز تهران. میدانم که استانهای فارس، سیستان و بلوچستان و اصفهان مراسم تقدیر داشتند، اما تنها استانی که از مدال آورانش تجلیل نکرده، تهران است که با اینکه پایتخت محسوب میشود، اما خبری از اداره کل ورزش و جوانان، شهرداری یا استانداری هم نشده است و علت آن را هم نمیدانیم.
بعد از جاکارتا هم حمایت کنند
خلج اصلیترین توقع کبدی کاران را اهمیت به این رشته همانند رشتههای مدال آور دیگر دانست و گفت: برای بازیهای آسیایی جاکارتا حمایت خوبی از تیم ملی شد و امیدوارم بعد از جاکارتا هم شرایط مثل قبل باشد تا بتوانیم مدال طلای آسیا را حفظ کنیم. تیم ملی بانوان نیاز به امکانات و اردوی تدارکاتی بیشتری دارد، چون رقابتهای جهانی را پیش رو داریم.
وی افزود: نیاز به حمایت داریم، چون این رشته پربرخورد باعث میشود، ورزشکاران با آسیب دیدگی زیادی مواجه شوند و ممکن است با یک مصدومیت همه زندگی ورزشی خود را از دست بدهد پس نیاز به امکانات بیشتری داریم.
کبدی درآمدی ندارد
کبدی کار تیم ملی بانوان با اشاره به اینکه از این رشته درآمدی وجود ندارد، گفت: اگر مربی بدنساز نبودم، درآمدی نداشتم. تنها درآمد کبدی کاران همین حق اردویی بوده که ناچیز است و نمیشود مقدار آن را اعلام کرد. در واقع درآمد ما همین پاداشهایی است که باید بدهند.
وی افزود: تا به حال درآمدی هم از لیگ نداشتیم، اما با حامیان مالی قرارداد بسته ایم که آن هم زیاد نیست و برای ملی پوشان حداقل به چهار تا پنج میلیون تومان میرسد.
فعلا نمیتوانیم لژیونر شویم
خلج درباره ملی پوش شدن بانوان کبدی کار گفت: لیگ ستارگان هند یا همان پروکبدی هنوز در دنیا به خوبی مطرح نشده است و در بخش مردان حدود پنج سالی است که برگزار میشود، اما چند نفر از ملی پوشان مرد ایران در این لیگ حضور دارند.
وی ادامه داد: لژیونرهای ایرانی قرارداد خوبی در هند بسته اند و بدون استرس کار میکنند، چون مشکلی برای زندگی آینده خود ندارند، اما این شرایط برای بانوان وجود ندارد و هنوز لیگ پروکبدی راه اندازی نشده است و در صورت برگزاری مسابقات نیاز به هماهنگیهای زیادی است تا بانوان لژیونر شوند.
ملی پوش کبدی بانوان گفت: در جاکارتا تاریخ سازی کردیم و بعد از ۱۵ سال موفق شدیم مدال طلای بازیها را کسب کنیم، چون اولین بار هندیها را شکست دادیم، خاطره خوبی برای همه به وجود آمد. ۱۵ سال است که با حجاب اسلامی مسابقه میدهیم و مشکلی نداریم. با توجه به بازی پربرخوردی که در کبدی داریم نشان دادیم که با حجاب اسلامی هم میشود مسابقه داد و قهرمان شد.