اختتامیه نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد در محل هتل المپیک برگزار و در آن طرح های برتر فولادی سال ۹۷ کشور معرفی شدند.
همچنین در بخش غیر ساختمانی، طرح سالن اصلی تغلیظ مس در آلوی کرمان به عنوان طرح اول فولادی سال کشور و در بخش پل پروژه پل آسمان تهران به عنوان طرح قدردانی شده فولادی سال کشور معرفی و از ارکان این طرح تقدیر شد.
در اختتامیه نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد ضمن معرفی پروفسور مجتبی ازهری استاد برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان چهره برجسته فولادی آثار کشور از وی تجلیل شد.
ارائه مقالات تخصصی سخنرانیهای کلیدی داخلی و خارجی، انتخاب و معرفی پایان نامه برتر فولادی سال کشور، نهمین نمایشگاه ملی سازه و فولاد ، کارگروه تخصصی راهکارهای کاهش هزینه های تولید و توسعه بازار سازه های فولادی همچنین کارگروه تخصصی الزامات راهکارها و فرصت های توسعه صادرات سازه های فولادی از جمله برنامه های نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد کشور بود.
نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد با توجه جدی به اهمیت توسعه صادرات سازه های فولادی ایران به بازارهای منطقه از دیروز و به مدت دو روز در هتل المپیک تهران برگزار شد.
محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در اختتامیه این کنفرانس گفت: سازه بتن در زلزله کرمانشاه خوب عمل نکرد و ممکن است با گرانی های اخیر، فولاد و سازه های با کیفیت پایین، در ساخت و سازهای کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: به منظور ارتقای کیفیت ساخت و سازها و استفاده از مصالح استاندارد طرحهای کاربردی را تعریف کردیم و ارتباط و همکاری خود را با فعالان این حوزه افزایش دادیم و از دیدگاه های آنان استفاده خواهیم کرد.
سازههای فلزی ظرفیت جدید صادراتی ایران
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی توسعه سازه فولاد ایرانیان گفت: وضعیت سازه های فلزی ایران در منطقه از نظر فناوری ساخت میزان تولید و ظرفیت تولید سازه های فولادی در رده بالا و ظرفیتی جدید برای صادرات است.
ابوالفضل کدخدازاده در حاشیه نهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد کشور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه سازه های فولادی در زیر ساخت توسعه مسکونی، اداری، بیمارستانی، پل، پالایشگاه، نیروگاه، پتروشیمی ها ، ورزشگاه ها، آشیانه ها و طرح های عمرانی کاربرد دارد افزود: هم اکنون در حوزه سازه های فولادی ظرفیتهای خوبی برای صادرات به کشورهای قطر، سوریه و عراق وجود دارد که میتوانیم با تولید سازه های فولادی در استانداردهای جهانی، صادرات در این حوزه را به عنوان ابزاری ارزآور برای کشور تبدیل کنیم.
وی اضافه کرد: انرژی ارزان، نیروی کار متخصص و توانمندی و دانشی که در کشور وجود دارد همراه برابری آییننامههای ساخت سازه های فولادی با آیین نامه های جهانی می تواند این ظرفیت صادراتی را برای ما دست یافتنی کند.
طرح های سازه های فولادی کشور از نظر طراحی و ساخت در کلاس جهانی قرار دارد
دبیر اجرایی نهمین کنفرانس سازه و فولاد کشور گفت: طرح های شرکت کننده در ایران کنفرانس، از نظر کیفیت، طراحی و ساخت در کلاس جهانی قرار دارد و با اضافه کردن برخی استانداردها حتی می تواند به اروپا صادر شود.
علیرضا رضاییان در حاشیه نهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه طرح های سازه های فولادی کشور در ۱۰ سال گذشته پیشرفت فراوانی داشته است افزود: در حوزه ساخت سازه های فولادی هم اکنون در رتبه اول منطقه جزو چند کشور اول دنیا هستیم که می تواند از این ظرفیت در صادرات استفاده کرد.
وی اضافه کرد: طرح های سازه های فولادی که در این کنفرانس شرکت داده شد از نظر فناوری ساخت، روش های طراحی و روش های اجرایی و خلاقیت های معماری، مورد ارزیابی قرار گرفت که به جرأت می توان گفت چیزی از طرح های روز دنیا کم نداشت.