مدیرکل دفتر توسعه بازار آبزیان شیلات: سرانه مصرف آبزیان را در دنیا ۲۰ کیلوگرم و در ایران ۱۰ کیلوگرم است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در همایش ترویج مصرف آبزیان در اصفهان، سرانه مصرف آبزیان را در دنیا 20کیلوگرم برشمرد و گفت: این درحالیست که این سرانه مصرف در ایران 10کیلوگرم است.
عیسی گلشاهی، سرانه مصرف آبزیان را در مناطق مرکزی کشور بسیار کمتر از شهرهای بندری بیان کرد و افزود: علت آن، باور مردم بر مصرف ماهی تازه است.
وی ارزش غذایی آبزیان منجمد و فرآوری شده را به طور تقریبی همچون آبزیان تازه دانست و گفت: در زمینه فرآوری آبزیان در کشور بیشترین نظارت می شود.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران افزود: حتی در مورد ماهیان صید شده جنوب ترجیح بر این است که ماهی منجمد به بازار عرضه شود چون بهداشتی تر است.
عیسی گلشاهی، آموزش روش های متنوع طبخ متناسب با ذائقه و سلیقه ایرانی را دیگر راه توسعه مصرف ماهی در کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به ارزش غذایی همچنین متوسط قیمتی که آبزیان نسبت به گوشت قرمز و حتی طیور دارند می توانند در حفظ اقتصاد خانوار موثر باشند.