مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: هزار و 500 تن فلفل قرمز خشک در سال زراعی جاری از سطح 400 هکتار مزارع این شهرستان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حسین تاج آبادی امروز با بیان این مطلب افزود: داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت قطب تولید محصول فلفل است و رتبه نخست را در سطح کشور دارد.
وی گفت: شرایط مطلوب آب و هوایی شهرستان داورزن برای کشت فلفل بسیار مناسب است به طوری که میانگین برداشت این محصول در هر هکتار 22 تن تر و حدود چهار تن فلفل قرمز خشک است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن افزود: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه، هند و آلمان نیز صادر می شود.
تاج آبادی گفت: فعالیت 40 کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان دو هزار و 200 فرصت شغلی مسقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.
کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و جالیز از محصولات کشاورزی شهرستان داورزن به شمار می روند.
داورزن در فاصله 310 کیلومتری غرب مشهد واقع است.