استاندار آذربایجان شرقی: توسعه روابط با کشورهای همسایه و مسلمان به ویژه ترکیه از اولویت های استان است.
وی با اشاره به وجود صنایع و معادن بزرگ در آذربایجان شرقی گفت : این ظرفیت های بالقوه به یقین می تواند فرصت های متعددی برای سرمایه گذاران ایجاد کند.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد : تراز تجاری کنونی تبریز و ترکیه ، تنها 10 درصد از توان واقعی است ، از این رو تلاش می شود با شناسایی زمینه ها و ظرفیت های جدید ، این تراز افزایش یابد.
سرکنسول ترکیه در تبریز هم با بیان این که سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ترک ، رغبت زیادی برای حضور در آذربایجان شرقی دارند افزود : لازمه این حضور ارائه اطلاعات به روز از ظرفیت های تبریز و استان به آنهاست ، بر این اساس ضمن گفتگو با مدیریت ارشد استان و همچنین تولید کنندگان، صاحبان صنایع و مشاغل، درصدد جمع آوری اطلاعات و شناسایی نیازها در این استان هستیم.
حسین گونگور، زمینه های مختلف اقتصادی به ویژه گردشگری را از جمله زمینه های سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی برشمرد و گفت: تحقق این مهم، مستلزم ساده کردن برخی شرایط و به روزرسانی قوانین است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آذربایجان شرقی به عنوان پل ارتباطی ترکیه با کشورهای شمال ایران گفت: برای گسترش روابط با این استان مهم، باید با برنامه هدفمند و ساز و کار مناسب وارد عمل شد، ضمن این که زمینه های همکاری دوجانبه هم باید به گونه ای تعریف شود که موجب هم افزایی و پیشرفت همه جانبه باشد.