ایران در بحث داروهای گیاهی و معطر ، به دلیل تنوع و وضعیت مطلوب آب و هوایی ، جزو غنی ترین کشورهای دنیاست.
از مهمترین اهداف مرکز پژوهشی حوضه اقلیمی خزر ، توسعه فعالیت های دانش بنیان در کارآفرینی و اشتغال متخصصین علوم مختلف است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، رییس انجمن گیاهان دارویی ایران امروز در کارگاه تخصصی تنوع زیستی گلسنگ های حوزه اقلیمی خزر در دانشگاه مازندران واقع در بابلسر گفت : ایران در بحث داروهای گیاهی و معطر ، به دلیل تنوع و وضعیت مطلوب آب و هوایی ، جزو غنی ترین کشورهای دنیاست.
دکتر محمدباقر رضائی افزود : طبق پیش بینی هایی که شده هزار گونه گیاه دارویی و معطر در کشور موجود است که همه آنها از قابلیت اقتصادی بالایی برخوردار هستند.
وی گفت : بسیاری از گونه های ما از جمله گل محمدی ، زعفران ، نرگس ، بهارنارنج و شقاقل که به علت نداشتن فناوری و فراوری که در عمل جزو اولویت های کشور ما است ولی دارای جایگاه بین المللی نمی باشد.
رییس مرکز پژوهشی حوزه اقلیمی خزر دانشگاه مازندران هم گفت : از آنجایی که یکی از مهمترین اهداف "مرکز پژوهشی حوضه اقلیمی خزر" در دانشگاه مازندران، توسعه فعالیت های دانش بنیان در جهت استفاده از پتانسیل های طبیعی این حوضه اقلیمی در کارآفرینی و اشتغال متخصصین علوم مختلف است، لذا در راستای تحقق این هدف و ایجاد بستر اشتغالزایی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم مختلف زیستی، شیمی و داروسازی و نیز افزایش صادرات گیاهان دارویی با ارزش حوضه اقلیمی خزر، مجموعه سخنرانی های تخصصی تحت عنوان "معرفی گیاهان ارزشمند دارویی حوضه اقلیمی خزر" برگزار شد.
خانم دکتر آخوندیان افزود : سخنرانان کلیدی این کارگاه ، در خصوص معرفی گیاهان ارزشمند دارای پتانسیل های بهداشتی دارویی و آرایشی در حوضه اقلیمی خزر به ایراد سخنرانی پرداختند و در پایان به سئوالات دانشجویان و علاقمندان به فعالیت در این زمینه پاسخ دادند.