سه تن و 300 کیلوگرم گوشت شتر مرغ امسال زیر نظر کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان تولید شد ه است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان، گفت: دامپزشکی با نظارت بر کشتار و تایید سلامت محصول نهایی، علاوه بر تامین بهداشت از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و طیور جلوگیری می کند.
عارفی نیا افزود: اين گوشت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز است که کالری، کلسترول و چربی آن از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.