رییس مرکز ملی تایید صلاحیت استاندارد ایران گفت: تعداد آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده براساس معیارهای بین المللی در کشور 900 و بر اساس معیارهای ملی و روش اجرایی حدود 2 هزار آزمایشگاه است.
وی تصریح کرد: این استان بر اساس ظرفیتهای بخش خصوصی اکنون به یکی از قطبهای آزمایشگاهی کشور تبدیل شده، از این رو با مشارکت دادن بخش خصوصی در تصمیم سازیهای کلان سازمان ملی استاندارد، از ظرفیتهای این بخش استفاده بیشتری میشود.
رییس مرکز ملی تایید صلاحیت استاندارد ایران با اظهار رضایت از آزمایشگاه های استاندارد استان بوشهر گفت: در این نشست مسایل و مشکلات آزمایشگاه ها را با توجه به نوسانان ارز و مشکلاتی که در زمینه واردات ایجاد شده مورد بررسی قرار داده و به دنبال راهکاری برای افزایش تعرفه ها هستیم.
مدیر کل استاندارد استان بوشهر هم گفت: این استان 57 آزمایشگاه استاندارد با 800 نیرو دارد که در بیش از 140 زمینه کاری مختلف در حوزه های مواد غذایی، مکانیک، زیست شناسی، لوازم خانگی، نساجی و کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری هستند فعالیت می کنند.
محمد رحیم بهره مند افزود: در گذشته توان فنی استان برای آزمون کالاهای وارداتی کمتر از 50درصد بود که هم اکنون این میزان به بیش از 95 درصد رسیده است و حتی به استان های هم جوار هم خدمات آزمایشگاهی ارائه می شود.
رییس انجمن آزمایشگاه های همکار استان بوشهر هم گفت: آزمایشگاه های استاندارد استان از سال 87 فعالیت خود را شروع کرده و هم اکنون 90 درصد نیروهای آن از جوانان 25 تا 35 ساله است.
محمودی افزود: وظیفه آزمایشگاه های همکار، آزمون استاندارد سازی یک کالا است که موجب مطابقت سازی کالای تولیدی وارداتی و صادراتی با استاندارد مربوطه اش می شود و در نهایت مشخص می کند آن کالا مطابق استاندارد ملی ایران هست یا خیر.