مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از تشکیل کمیته کارگری ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد.
وی تشکیل کمیته کارگری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، تخصیص مبلغ چهار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال مشاغل خانگی، سازماندهی 50 خانه بهداشت کارگری در کارگاه ها و کارخانه های استان، برپایی نمایشگاه های کاهش اعتیاد و تولید برنامه های رادیویی و تلویزیونی را از جمله اقدامات برای مبارزه با اعتیاد دانست.
استاندار چهارمحال و بختیاری هم گفت: مدیران دستگاه ها صرف نظر از اعتبارات استانی، به اعتبارات ملی و مرکزی هم توجه کنند و از دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه هم اعتباراتی را بگیرند تا در این امر با کمبود بودجه روبرو نشوند.
اقبال عباسی افزود: فعالیت در حوزه ورزشی، آموزش جوانان، اشتغال، پیشگیری، مقابله و مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در دستور کار دستگاه های اجرایی باشد و در این راستا همکاری کنند، همچنین به مدیران دستگاه های اجرایی ابلاغ شود که کارمندان معتاد در ادارات شناسایی و از طریق قانونی با آن ها برخورد شود.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری هم در این نشست گفت: 12 هزار نفر مصرف کننده مواد مخدر در استان شناسایی شده اند که 210 نفر از این تعداد خانم هستند.
سردار غلامزاده افزود: آموزش ادارات استان در مورد اعتیاد و پیشگیری باید جدی گرفته شود تا در سطح ادارات استان هیچ معتادی نباشد و اگر چنین مواردی وجود دارد یا اینکه خرید و فروش دارند از طریق قانون پیگیر و با آنها برخورد قانونی شود.
میرزایی مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری هم در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: 233 نفر از متکدیان در استان از معتادان هستند که به بهزیستی معرفی شده اند که این افراد به علت نداشتن جا و مکان و خانواده، امکان خروج از کمپ ندارند، لذا این مسئله برای بهزیستی و کمپ هزینه آور است.
موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری هم گفت: یکی از عوامل برگشت 80 درصد از معتادان به سمت اعتیاد این است که ممکن است کار خود را از دست دهند یا اینکه بعد از ترک اعتیاد، به خاطر سابقه ای که دارند نتوانند در جایی مشغول به کار شوند.