رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور از ارایه پیشنهاد جدید به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تخصیص ارز دولتی به اجزا و قطعات مورد نیاز تراکتورها و کمباین های سنگین تولید داخل خبر داد و خواستار اجرایی شدن آن شد.
وی افزود: اکنون ماشین های زراعت برنج، کمباین پنبه، بخشی از ماشین های حوزه دام، طیور و آبزی پروری و بخش عمده ای از ماشین های آبیاری ارز دولتی دریافت می کنند که نظارت دقیقی بر دریافت ارز آنان صورت می گیرد.
عباسی اضافه کرد: ما برای آن که خط تولید تراکتورها و کمباین های سنگین در داخل در شرایط تحریم، متوقف نشود، پینشهاد تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به قطعات و اجزای مورد نیاز این ماشین های سنگین را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارایه داده ایم و موافقت هایی نیز درباره آن صورت گرفته است.
وی با بیان این که با اجرای تحریم ها، ایران در معرض یک جنگ تجاری قرار گرفته است، اظهار داشت: قرار نیست تمام هزینه ها و زحمات ناشی از جنگ اقتصادی بر دوش کشاورزان کشور باشد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی درباره قیمت ماشین های کشاورزی پس از اجرای تحریم های اقتصادی تصریح کرد: ۸۰ درصد ماشین های کشاورزی بین ۵ تا ۱۰ درصد افرایش قیمت داشته اند و نوسانات قیمت در این حوزه مدیریت شده است.
عباسی گفت: در این شرایط فقط۳۰ درصد عرضه کنندگان ماشین های کشاورزی، افزایش قیمت شان غیر فنی بوده که از آنان خواستیم دلایل این افزایش قیمت را برای بررسی و به ما ارسال کنند.
رئیسمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی افزود: ما با وجود محدودیت های ارزی و تحریم ها توانستیم یک راهکاری برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و رفع نیازهای ارزی و فناوری در قالب مصوبه هیات دولت باز کنیم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.