برداشت زعفران از ۲۰هکتار زمینهای کشاورزی خور و بیابانک آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک گفت: پیش بینی می شود از هر هکتار حدود چهار کیلوگرم زعفران برداشت شود.
سیدحکمت موسوی افزود: طول دوره برداشت این محصول 20روز است و در مرحله کاشت و برداشت حدود 160نفر مشغول به کار هستند.
وی گفت: شهر جندق از مناطق عمده کشت زعفران در شهرستان خورو بیابانک است و 70درصد از زمین های این شهر به کشت زعفران اختصاص دارد.
شهرستان خور و بیابانک با دو هزار و 200هکتار زمین کشاورزی در 420 کیلومتری شرق اصفهان است.