۱۷ مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در سه سال اخیر در استان کُردستان راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش کُردستان در بیست و هفتمین نشست شورای معاونان، مدیران کل و مشاوران سازمان نهضت سوادآموزی کشور برگزار شد، گفت: ریشه کنی بیسوادی، توسعه مراکز یادگیری محلی، تقویت و تسهیل فرآیند شناسایی، جذب و آموزش سوادآموزان، بهبود توانمندیها و نظارت مستقیم و غیرمستقیم بر فرآیندهای آموزشی و مالی و تقویت مشارکت بین بخشی از اولویتهای اصلی معاونت سوادآموزی استان کُردستان است.
به گفته صدیقه عبدالهی، درصد با سوادی استان در سال ۹۰ در گروه سنی شش ساله و بالاتر 78.6 درصد بود که در سال ۹۵ به ۸۱.۵ درصد ارتقا یافته است و این وضعیت در گروه سنی 49ـ10 ساله نیز از ۸۸.۹۳ درصد در سال ۹۰ به ۹۲.۱۸ در سال ۹۵ رسید .
وی ادامه داد: همچنین در رده سنی 19ـ10 سال ۲.۹۹ درصد جمعیّت استان باسواد هستند و کُردستان رتبه چهارم کشوری را داراست و در رده سنی 29ـ10 سال، 98.4 درصد جمعیّت استان باسواد هستند که در ۵ سال اخیر وضعیت سواد استان با رشد ۱۰ پله ای به رتبه هشتم کشوری رسیده است.
عبداللهی گفت: رشد سوادآموزی استان کُردستان در ۵ سال اخیر، 3.8 دهم درصد است که درمقایسه با میانگین کشوری از وضعیت خوبی برخوردار است.
سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش کُردستان همچنین از راه اندازی ۱۷ مرکز یادگیری محلی در سالهای اخیر در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اولویتهای استان، توسعه و تأسیس و راه اندازی مراکز یادگیری محلی است.