رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز: منابع آبی و خاکی البرز نیازمند حفاظت و پاسداری است.
موسوی مواردی چون توسعه شهرنشینی، هجوم به باغات، ریختن زباله، مواد نفتی و فاضلاب در اراضی کشاورزی و ملی را عوامل تخریب خاک در کشور و استان بر شمرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز به اهم اقدامات این بخش در حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی استان اشاره کرد و گفت: مهم ترین این اقدامات تهیه نقشه اراضی سنتی کشاورزی شامل تسطیح، یکپارچه سازی اراضی و توسعه سیستم های نوین آبیاری است
وی فعالیت های چون مدیریت در استفاده از کود و سم در زمین های کشاورزی، پوشش انهار، تجدید و نوسازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از آلودگی های خاک در اثر ورود فاضلاب، زباله و آلودگی های نفتی از جمله فعالیت های کشاورزان و جهاد کشاورزی در سطح استان است.
موسوی یکی از مشکلات جدی در بخش حفظ اراضی کشاورزی را تخریب باغات دانست و گفت: در البرز به شدت با هجوم خلاف کاران و متصرفان روبرو هستیم.
وی افزود: به همین منظور در سال جاری 900مورد توقف عملیات تغییر کاربری از طریق صدور اخطاریه داشته ایم و برای 1432مورد از تخلفات نیز حکم قطعی صادر شده است.
موسوی گفت: تاکنون 5هزار و سه هکتار از اراضی سنتی کشاورزی نیز تجهیز و نوسازی شده اند که باعث حفظ خاک و صرفه جویی در مصرف آب شده است.