مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح درحالی وارد شهرستان برخوار شد که حامل خبری مهم بود؛ خبر پایان ۳۶سال انتظار یک مادر شهید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ اینجا استانی شهیدپرور با مردمی حماسه آفرین و انقلابی یعنی اصفهان است.
آوازه زیبایی هایش، طبیعتش، آثار تاریخی اش، مهمان نوازی اش، زاینده رودش، مردمانش، رزمندگانش و البته شهیدانش را می توان گفت همگان شنیده اند.
آنهایی که از همان زمانی که نام سیدروح الله(ره) را شنیده اند، پای کار انقلاب ایستاده اند و برایش جوان ها را همانند دسته ای گل دادند و چون لاله ای پرپر در آغوش گرفتند و با افتخار سر را بالا گرفتند و گفتند پشیمان نیستند و باز پای کار می مانند.
حرف، حرف مادران شهید است و قصه مادرانی که هنوز چشم انتظار گوشه ای از یک پلاک یا تکه ای از استخوان گل پسرشان هستند، ادامه دارد.
گرچه خیلی از این مادران با چشمانی به در دوخته و منتظر، خود به دیدار فرزند رفتند ولی برخی از آنان هنوز به لحظه دیدار فکر می کنند.
مادر شهید غلام حق شناس یکی از همین مادران چشم انتظار است و همین که هنوز منتظر است سبب شد مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح خود به دیدارش بیاید و خبری از لاله پرپر شده اش به او بدهد.
سردار باقرزاده در خانه این شهید در شهر گرگاب برخوار همین نکته را می گفت.
او وقتی متوجه شده بود مادر شهید حق شناس در قید حیات است، با شور و شعف، تصمیم گرفت، خود این خبر را برساند.
مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح گفت: وقتی این شهید تفحص شد در لباسش، کارت های شناسایی و نامه های مادر او را دیدیم که این ها خود گواهی بر شناسایی صحیح ما در پیدا کردن اجساد مطهر شهداست.
وی با نشان دادن نامه ها به مادر شهید گفت: این نامه بوی عزیز تو را می دهد و این پیراهن یوسف توست.
او یتیمی خود و برادر شهیدش در سال1352 را یادآوری کرد و گفت: غلام به نحوی نان آور خانه بود و ما از همان سال ها همگی منتظر او بودیم ولی مادر جور دیگری چشم انتظار بود و این انتظار 36سال طول کشید.
سردار باقرزاده رو به خبرنگاران رسانه های مختلف این را هم گفت: نامه مادر شهید، سند افتخار ماست، در این نامه در تاریخ 28خرداد1361مادر شهید به فرزندش گفته است: هیچگونه ناراحتی ندارم بلکه برایم باعث افتخار است که فرزندی چون تو دارم که در راه خدا جهاد می کند.
شهید غلام حق شناس فرزند رجب متولد سال1344در گرگاب است و تاریخ اعزام شهید در 22 اردیبهشت1361 در کارت پلاک شهید و عضویت بسیجی ایشان قید شده است.
پیکر شهید حق شناس پس از تفحص 18مهر ماه در منطقه نهر کتیبان، منطقه عملیات رمضان شناسایی و با هماهنگی کشور عراق، از طریق مرز به تهران و سپس به اصفهان منتقل شد تا این روزها فضای شهرها و روستاهای مختلف استان عطرآگین و بارانی شود.
مادر شهید در وصف او این چنین می گوید که بچه ای پرتلاش بود و با کشاورزی درآمد کسب می کرد.
در حالی که هنوز به سن تکلیف نرسیده بود روزه می گرفت و در نماز جماعت و جمعه شرکت فعال داشت و کمک های غیرنقدی به جبهه می فرستاد تا جایی که در محل به شیخ غلام معروف شد.
پس از وقوع حادثه تروریستی در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی و 72تن از یاوران انقلاب دیگر تاب ماندن نداشت و گفت چگونه من اینجا بمانم در حالی که دشمن شخصیت های کشورم را هدف قرار داده است.
مادر می گوید: او نگران من و برادر یتیمش بود ولی با پای گذاردن روی دل، راهی جبهه و دفاع از اعتقاداتش شد.
غلام حق شناس در وصیت نامه خود به همان اعتقادات اشاره ای کرده و آورده است:بار الها مرگ من و شهادت من را در راه خودت قرار بده.
افسوس که من بیشتر از یک جان در کالبد وجودم ندارم که بتوانم با ایثار و ازخودگذشتگی اسلام عزیز را یاری نمایم.
خدایا شکر می کنم که تو این نعمت را به من دادی که بتوانم در برابر تو در راه هدف های حکومت اسلامی لذت ها و محبت های دنیوی را فراموش کنم و فقط در راه تو نظر داشته باشم.
مادر عزیزم می دانم که غم ازدست دادن فرزند برای مادر بسیار مشکل و دشوار است ولی عمر دنیا کوتاه است، یک روز دنیا آمده و یک روز هم می رویم، پس چه بهتر مرگ و شهادت انسان در راه خدا باشد.
مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در شهر گرگاب از تفحص چهل شهید دیگر در منطقه عندلیب در عراق خبر داد و افزود: این شهدا به همراه تعداد دیگری از همرزمانشان اواخر آذر ماه فضای کشور را عطرآگین می کنند.
سردار باقرزاده در آخرین لحظات خود در دیدار با خانواده و مادر شهید حق شناس گفت: ما از خانه جهاد و مقاومت این پیام را به دشمنان می دهیم که این اسناد حماسه، از برکت خون شهدا، تر و تازه مانده اند و ما در آستانه چهل سالگی انقلاب هستیم و دشمنان آرزوی شکست ما را به گور خواهند برد.
پیکر این شهید تازه تفحص شده، امروز در زادگاهش شهر گرگاب تشییع و به خاک سپرده می شود.
نگارنده: مجید اسماعیلیان دستجردی