رئیس انجمن قلب ایران از برگزاری دومین همایش علمی متخصصان قلب ایران و اروپا در مشهدمقدس خبر داد.
دکتر فریدون نوحی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این همایش با تلاش آستان قدس رضوی و همکاری بیمارستان فوق تخصصی قلب شهیدرجایی تهران در بیمارستان رضوی مشهد از چهاردهم تا هفدهم آذر برگزار می شود.
وی افزود: دو انجمن اروپایی CTO (به منظور درمان انسداد رگ های قلبی) و انجمن CSI (درمان نارسایی های مادرزادی قلب) برای دومین بار در ایران برگزار می شود.
دکتر نوحی اضافه کرد: 32 نفر از متخصصان بیش از 20 کشور همچون انگلستان، آلمان، ژاپن، صربستان، ایتالیا، کره جنوبی، ترکیه، تایلند، مالزی، یونان، هند، ویتنام، لهستان و افغانستان به همراه متخصصان ایرانی در این همایش علمی حضور دارند.
رئیس انجمن قلب ایران گفت: تاکنون حدود 600 متخصص قلب از سراسر کشور برای حضور در این همایش علمی نام نویسی کرده اند تا روز آغاز همایش این تعداد افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در تمام روزهای این همایش بیماران به صورت زنده با همکاری متخصصان ایرانی و خارجی درمان می شوند و این درمان ها به صورت زنده در همایش و به صورت وبسایت در سراسر جهان قابل مشاهده خواهد بود.
دکتر نوحی افزود: این کنگره آموزشی کارگاه هایی به منظور روش های تصویربرداری قلب جنین، پیوند قلب، درمان های نوین، نوآوری های دارویی و نیز مراقبت های پرستاری از بیماران نیز به همراه دارد.
وی اضافه کرد: این کنگره در دو قسمت درمان انسداد رگ های قلبی و درمان بیماری های مادرزادی برگزار می شود.
رئیس انجمن قلب ایران همچنین گفت: 40 درصد از مرگ و میرها در کشور بر اثر بیماری های قلبی و عروقی است.
نوحی افزود: آمار مرگ بر اثر بیماریهای قلبی در تمام کشورهای جهان بالاست اما در کشور ما به سبب کم تحرکی، تغذیه نامناسب این آمار بیشتر است.
وی ادامه داد: 10 درصد از مردم ایران به دیابت و 20 درصد به پرفشاری خون مبتلا هستند و پیش بینی می شود حدود 5 تا 8 درصد به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا باشند.
رئیس انجمن قلب ایران گفت: از 2 سال و نیم گذشته روش نوین درمان سکته های قلبی با بازکردن سریع رگ های مسدود شده قلب در کشور آغاز شده است و تاکنون 40 هزار بیمار از این خدمات بهره مند شده اند که نتایج بسیار مطلوبی برای بیمار در پی داشته است.
دکتر نوحی اضافه کرد: شوری، شیرینی و چربی سه عامل خطرناک در تغذیه است و باید از خوردن بی رویه آنها اجتناب کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نوآوری در تجهیزات پزشکی و تولید آنها هر چند برای شرکت های تولید کننده درآمد بهمراه دارد اما موجب پیشرفت در درمان بیماران شده است که به نفع بیماران نیز خواهد بود.
رئیس انجمن قلب ایران گفت: با وجود تحریم های جدید آمریکا اما با تدبیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجهیزات مورد نیاز برای درمان بیماران قلبی تأمین شده است و تاکنون در این زمینه مشکل نداشته ایم.
وی با بیان اینکه جامعه پزشکی با توجه به تورم اخیر پایبندی خود را به نظام جمهوری اسلامی اثبات کرد، افزود: هیچگونه افزایشی در تعرفه های پزشکی صورت نگرفته اما برخی تجهیزات گران شده است.
نوحی گفت: با توجه به تورم اخیر تعرفه های پزشکی نیز باید با مطالعه کارشناسی افزایش یابد البته این افزایش ابتدا به تأیید شورای عالی بیمه و سپس در هیأت دولت مصوب می شود تا به صورت قانونی اجرا شود.
دکتر نوحی درباره خطر امواج تلفن های همراه نیز گفت: این خطر برای تمام افراد بویژه کودکان و نوزادان وجود دارد و بهتر است کودکان و نوزادان در معرض این امواج قرار نگیرند همانطور که بهتر است بزرگسالان نیز در معرض این امواج قرار نگیرند.