تهیه پبش نویس توسعه منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، در اینده ایی نزدیک
معاون وزیر کشور: پیش نویس توسعه منطقه بلوچستان، در سفر چند روز آینده وزیر کشور به سیستان و بلوچستان تهیه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون توسعه اقتصادی وزیر کشور در جلسه هم اندیشی اشتغال و توسعه شهرستان سیب و سوران با اشاره به تصویب 15 میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزایی دراین شهرستان گفت: تاکنون 2 و نیم میلیارد تومان از این اعتبارات جذب شده است که باید علت جذب نشدن بقیه اعتبارات و موانع آنها بررسی شود.
دین پرست همچنین گفت: کارگرانی که در خارج از کشور مشغول به کار هستند و یارانه آنها قطع شده است می توانند با مراجعه به استانداری این مشکل را رفع کنند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر کشور گفت: در این سفر در جلسات شورای اداری سایر شهرستانهای مناطق بلوچستان نیز شرکت و در بازدید از این مناطق گزارشی از کمبودها و نیازهای آنها تهیه خواهد کرد.
دین پرست به سفر چند ماه پیش وزیر کشور به منطقه سیستان نیز اشاره کرد و گفت: آن سفر 110 مصوبه برای منطقه سیستان داشت و ریاست جمهوری این مصوبات را به 18 نهاد و وزارت خانه ابلاغ کرده است.
فرماندار سیب و سوران هم در این جلسه به طرح های انتقال آب از سد ماشکید علیا، بیمارستان 32 تختخوابی و طرح های آبرسانی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: تکمیل سریعتر این طرح ها، به توسعه این شهرستان کمک خواهد کرد.
عبدالصمد عیسی زاده به پروژه احداث راه هیدوج به کلوکی که شهرستان را به مرز متصل میکند اشاره کرد و افزود: احداث این جاده به دلیل کمبود اعتبار تاکنون پیشرفت چندانی نداشته است .
دین پرست معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور امروز از سد ماشکید سفلی واقع در بخش بم پشت شهرستان سراوان نیز بازدید کرد.
این سد که به منظور تامین آب شرب،کشاورزی و صنعتی در حال ساخت است.
دین پرست همچنین در بازدید از بازارچه مرزی کوهک در شرقی ترین نقطه کشور در مرز پاکستان ، از نزدیک با مشکلات صادرکنندگان، کامیون داران و تجار این منطقه اشنا شد.
بابک دین پرست با اظهار نارضایتی از روند کند عملیات گمرکی و خروج کالا از کشور خواستار ایجاد ساز و کاری مناسب برای تسریع در صدور کالا و جلوگیری از معطلی چند روزه کامیون داران در مرز شد.
معاون اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در ادامه برنامه سفر به مناطق جنوبی استان ، امروز به روستای کلپورگان رفت.
وی با حضور در کارگاه زنده ساخت سفال که ثبت جهانی شده با نحوه ساخت سفال که توسط بانوان روستایی انجام می شود آشنا شد.
معاون وزیر کشور در پاسخ به درخواست بانوان سفال کار برای احداث واحدهای فروش سفال در محل کارگاه ، از فرماندار شهرستان سراوان خواست احداث غرفه های فروش محصولات صنایع دستی در محوطه کارگاه را در دستور کار قرار دهد.
تهیه پبش نویس توسعه منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، در اینده ایی نزدیک
تهیه پبش نویس توسعه منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، در اینده ایی نزدیک
تهیه پبش نویس توسعه منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، در اینده ایی نزدیک
تهیه پبش نویس توسعه منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، در اینده ایی نزدیک