به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت:: برای تهیه دوشاب از ارقام مضافتی، مرداسنگ و کریته استفاده میشود. شیره خرما از محصولات با ارزش غذایی بالا و تقویت کننده سلولهای عصبی است که نخل داران بشاگردی به روش سنتی تهیه میکنند و در بازارهای محلی به فروش میرسانند. اکبرسالاری افزود: برای تهیه دوشاب، خرماها را پس از شستشو در طرف بزرگی ریخته و حدود ده تا پانزده دقیقه میجوشانند. پس از صاف کردن خرما دوباره آن را روی آتش گذاشته تا غلیط شود. دوشاب بدست آمده بصورت یک سنت قدیمی بین همسایهها توزیع میشود. مصرف شیره خرما همراه با یک لیوان شیر ولرم هنگام صرف صبحانه، موجب فعال شدن سلولهای عصبی مغز میشود. آهن آن با افزایش گلبولهای قرمز خون به رفع کم خونی، خستگی و رخوت کمک میکند. سالانه هزار و ۸۰۰ تن خرما از ۷۴۳ هکتار نخلستان در شهرستان بشاگرد برداشت میشود. شهرستان بشاگرد با ۴۰ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.