مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از رعایت الگوی ۳۰۰ کیلوواتی مصرف برق در ۸۰ درصد مشترکان تهرانی خبر داد.
وی با بیان اینکه سالانه ۲ درصد به مشترکان تهرانی اضافه می شود گفت: سالانه ۵ درصد به پیک مصرف و ۳ درصد به انرژی مصرفی افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران با اشاره به محدودیتهای موجود در تولید برق از نیروگاه های برق آبی به دلیل کاهش بارندگی ها در سالهای گذشته ادامه داد: طبق تکلیف تعیین شده برای تهران نباید مصرف برق از ۴۵۰۰ مگاوات گذر کند که با برنامه ریزی ها ومدیریت انجام شده مصرف برق، رقم ۴۵۶۰ مگاوات ثابت نگه داشته شده است.
20 درصد از مشترکان تهرانی پرمصرف هستند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران 20 درصد از مشترکان تهرانی را پرمصرف دانست و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده باید برای 50 هزار مشترک پرمصرف کنتور هوشمند نصب شود که تاکنون 27 هزار دستگاه از آن نصب شده است.
حسین صبوری در ادامه نشست خبری با اشاره به کنترل برخط وضع مصرف مشترکان ادامه داد: این نوع رصد کردن در پیک مصرف در فصل تابستان برای جلوگیری از خاموشی ها بسیار موثر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران تلفات شبکه برق را تا پایان سال 96 معادل 6/8 درصد دانست و افزود : این رقم تا پایان سال 97 به 6/4 درصد رسیده است .
وی 80 درصد شبکه برق تهران را کابلی دانست و گفت: این نوع برق رسانی نیاز تهران را به نصب شبکه هوایی 20 کیلو ولت در برنامه توسعه آینده بی نیاز کرده است.
صبوری با اشاره به اینکه 8 هزار کیلومتر از شبکه فشار ضعیف تهران به صورت سیمی است ادامه داد : 7 هزار کیلومتر از آن تاکنون به کابل خود نگهدار تبدیل شده که تا پایان سال 97 به صورت صد در صدی خواهد شد که این پروژه در کاهش تلفات و خاموشی ها در زمستان و تابستان بسیار موثر خواهد بود .
وی افزود : طبق برنامه ریزی های انجام شده باید در تهران 650 مگا وات در سال 98 مدیریت مصرف انجام شود که ما با پایش هر ساله شبکه بهسازی و نوسازی آن این مدیریت را انجام خواهیم داد .
صبوری با اشاره به دستورالعمل تعویض 5 میلیون لامپ ال ای دی در سازمان ها و مراکز دولتی که البته هنوز ابلاغ نشده است ادامه داد : طبق مصوبه دولت مشترکین دولتی باید 20 درصد مصرف انرژی سالانه خود را از طریق پنل های خورشیدی تامین کنند که در صورت عدم تحقق آن بهای برق مصرفی آن 20 درصد با قیمت انرژی خورشیدی محاسبه خواهد شد البته با توجه به روند فعلی برای انجام این مصوبه در ادارات دولتی به نظر می رسد این مصوبه به طور کامل اجرایی نخواهد شد .
وی افزود : مدت زمان خاموشی به ازای هر مشترک در سال 94 ، 310 دقیقه بوده است که تا پایان سال 96 این رقم به 160 دقیقه رسیده است .
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به عمر طولانی 1200 کیلومتر از شبکه توزیع برق در تهران گفت : سالانه باید 10 تا 15 درصد از این شبکه و پست های موجود در تهران نوسازی و مقاوم سازی شود .
صبوری افزود : به منظور جلوگیری از بروز خاموشی در مراکز مهم تهران در سال 96، 750 مجموعه مهم و راهبردی را رصد کردیم که ژنراتور دیزل این مجموعه ها موجود باشد تا در صورت قطع برق بتوانند به سرعت از این منبع برق اضطراری بهره مند شود.