طرح ترویج مصرف کالای ایرانی با عنوان «همیار تولید ملی» امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تصویب شد.
سیدحسن رضوي دبير ستاد فرماندهي اقتصادمقاومتي با بیان اینکه هدف از اجراي اين طرح ترغيب و ترويج خريد کالاي ايراني از طريق دانش آموزان است گفت: اين طرح با مشارکت سازمان صنعت معدن و تجارت و آموزش و پرورش در مدارس ابتدايي اجرا مي شود و در صورت موفقيت در کشور به اجرا در مي آيد.
محمدجواد شاکر آراني دبير کارگروه هماهنگي امور اجتماعي و فرهنگي در خصوص طرحهای دیگری که در این جلسه به تصویب رسید، گفت: طرح جامع همکاري شرکتهاي آب، برق و گاز براي مديريت مصرف، برگزاري جشنواره تولید ملی و انتخاب فروشگاه حامي توليد ملي از ديگر پيشنهادات اين کارگروه بود که در جلسه امروز به تایید اعضا رسید.
وي افزود: فهرستي از کالاهاي توليدي استان براي خانواده ها، ادارات و صنايع تهيه و در پايگاه اينترنتي سازمان صنعت معدن و تجارت استان قرار داده شده است.
در جلسه امروز همچنين مقرر شد احداث بازارچه هاي صنايع دستي در بوستانها به ويژه بوستانهاي جانمايي شده در بلوار پيامبر اعظم و ورودي هاي شهر از سوي معاونت عمراني استانداري پيگيري شود.
سرپرست استانداري قم در اين جلسه با تاکيد بر اينکه استفاده از کالاهاي توليدي استان و بعد کشور در اولويت همگان باشد، گفت: همه ذيحسابان و کارپردازان دستگاهها بايد خريد کالاهاي توليدي استان را در اولويت قرار دهند.
در اين جلسه برخي مديران استان گزارشي از حوزه فعاليت خود بيان کردند که مهمترين آن ها، تشکيل کميته پيشگيري از تعطيلي واحدهاي صنعتي در معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري، تصويب 110ميليارد تومان اعتبار ايجاد مشاغل روستايي در سال هاي 97و98 به سازمان جهاد کشاورزي، افزايش يک درصدي مصرف آب در قم با وجود افزايش 1.5درصدي مشترکين پس از اجراي طرح حاميان آب در مدارس و نصب 3هزار شير کاهنده مصرف آب در ادارات بود.
تخصيص حدود 9ميليارد تومان اعتبار به ايجاد مشاغل خانگي با اشتغال زایی برای 562نفر و اعلام موافقت سازمان ميراث فرهنگي براي پرداخت 15ميليارد تومان به قم علاوه بر مشارکت استانداري براي رونق صنايع دستي از دیگر محورهایی بود که نمایندگان دستگاههای اجرایی استان در این جلسه بیان کردند.