بیشترین زائران خارجی حرم رضوی را اردو زبانان و عرب زبانان تشکیل میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول همکاریهای علمی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در
امیر سلمانی رحیمی افزود: بیشترین زائران را اردو زبانان و عرب زبانان تشکیل میدهند و تلاش بر این بوده هنگامی که این گروه از زائران به فضای مقدس حرم رضوی مشرف شوند، بتوانند توشهای فرهنگی در قالب تولید آثاری با موضوعات محوری همچون اسلام، توحید، قرآن، شخصیت پیامبر(ص)، تاریخ اسلام و سبک زندگی نیز با خود به همراه ببرند.
وی گفت: بنیاد پژوهشهای اسلامی، با هدف بهرهمندی از گنجینه عظیمی همچون سنت و حدیث و همچنین گنجینه نسخ خطی بی نظیر در جهان در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، تأسیس شده است و به صورت ویژه در زمینه علوم مختلف اسلامی و منابع معتبر دینی همانند قرآن، حدیث و تاریخ فعالیت میکند.
مسئول پیگیری قراردهای پژوهشی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی با بیان این که وحدت امت اسلامی برای این مرکز مسئله راهبردی است افزود: آثار منتشر شده این مرکز بیشتر با رویکرد وحدت و تقریب مذاهب و برای گروههای فرهیختگان، دانشمندان و شخیصتهای دینی است.
سلمانی رحیمی افزود: نگاه دیگر این مرکز به تولید محصولات ویژه زائران زائر اعم از شیعه و اهل سنت است که از کشورهای مختلفی چون عراق و افغانستان به شهر مقدس مشهد سفر می کنند.
هشت گروه پژوهشی در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس به فعالیت مشغول هستند 80 نفر از استادان و فضلای حوزه و دانشگاه به صورت مستقیم و 200پژوهشگر به صورت غیر مستقیم با این مرکز همکاری می کنند.
بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس با 25 مرکز علمی در داخل و خارج کشور ارتباط دارد و با هدف نشر و ترویج معارف اسلامی و مبارزه با هجمههای عظیم فرهنگی از ابتدای امسال حدود 50 نشست علمی برگزار کرده است.