یازدهمین جشنواره سمنوی سنتی شهرضا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مسوول برگزاری یازدهمین جشنواره پخت سمنوی سنتی شهرضا گفت: در این مراسم ۱۴پاتیل سمنو به نیت ۱۴معصوم علیهم السلام طبخ شد.
محمدرضا اسکندری با اشاره به این که پخت سمنو در این شهرستان بازگو کننده فرهنگ، هنر و ترویج عشق و صمیمیت بین مردم شهرضا است افزود: این جشنواره با هدف احیا وگسترش باورهای سنتی، دینی ومذهبی مردم شهرضا برگزار شد.
اسکندری با بیان اینکه برای برگزاری این جشنواره، از شش ماه پیش، کار با تهیه حدود 9تن گندم شروع شد، ادامه داد: پخت سمنوی سنتی از اذان صبح روز میلاد حضرت رسول شروع و حدود 24ساعت طول می کشد.
پخت مخلوط آرد و آب، شربت دادن و دم انداختن از مراحل تهیه سمنو است.
علی اصغر رفیعی نژاد فرماندار شهرستان شهرضا هم گفت: ایجاد وحدت وهمدلی و جذب گردشگران از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی افزود: مقدمات ثبت این آیین در فهرست میراث ناملموس فرهنگی کشور در حال فراهم شدن است.
مردم شهرضا هر ساله دو هزار پاتیل سمنو سنتی در ایام مختلف ملی و مذهبی طبح و بین مردم توزیع می کنند.