رییس پلیس راه مازندران : جاده های کوهستانی استان بارانی و برفی است , رانندگان با احتیاط بیشتری برانند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رییس پلیس راه مازندران با اشاره به تداوم بارش باران و برف در جاده های ارتباطی و کوهستانی استان گفت:هم اکنون سطح جاده ها ، لغزنده است .
سرهنگ قدمی با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از رانندگان خواست برای پیشگیری از وقوع حوادث تلخ و ناگوار با سرعت مطمئن در مسیرهای ارتباطی مازندران تردد کنند.
وی با اشاره به ریزش سنگ دیشب در جاده کندوان افزود : با تلاش ماموران راهداری مازندران ، این جاده پاکسازی شد.
رئیس پلیس راه مازندران با اعلام محدودیتهای ترافیکی روز یکشنبه 4 آذر گفت : تردد انواع وسايل نقليه از ساعت 13 تا 24 فردا ( یکشنبه 4 آذر ) از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است و با اعلام مأمورين پليس راه درمحل ، تردد انواع وسايل نقليه از ساعت 16 تا 24 همان روز از مرزن آباد به سمت كرج يكطرفه خواهد شد.
سرهنگ قدمی افزود : در محور هراز تردد انواع وسايل نقليه از ساعت 14 تا 24 یکشنبه (4 آذر) از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت 16 تا 24 همان روز از آب اسك به سمت رودهن (محدوده مشاء) يكطرفه می شود .
وی با بیان اینکه تردد انواع تريلر ، كاميون و كاميونت همچنان از محور كرج – چالوس و بالعکس ممنوع است , گفت : آمد وشد کلیه تریلرها از محور هراز نیز ممنوع می باشد .
قدمی با بیان اینکه تردد كليه كاميون ها و كاميونت ها به استثناي حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 12 تا 24 (شنبه 3 آذر) ممنوع است , افزود : تردد این نوع وسایل نقلیه از ساعت 6 تا 24 روز یکشنبه 4 آذر و از ساعت 6 تا 12 ظهر دوشنبه 5 آذر از محور هراز ممنوع می باشد.
رئیس پلیس راه مازندران گفت : تردد كليه تريلرها به استثناي حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 8 تا 24 روز یکشنبه ( 4 آذر ) از تهران به قائم شهر و بالعكس، ممنوع است.