وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در نشست اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات و چالشهای این دانشگاه را در حوزه های آموزشی، پژوهشی ودرمانی بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی پس از اظهارات اعضای هیات علمی
وی همچنین عملیاتی شدن طرح ارجاع پزشکی، الکترونیکی شدن خدمات سلامت و متناسب شدن درآمدها و هزینه ها را از برنامه های در حال اجرای وزارت بهداشت اعلام و بیان کرد: نظام ارجاع پزشکی که مزایای بسیاری دارد باید ظرف چند سال آینده در تمام مناطق کشور راه اندازی شود و چه خوب است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای این طرح پیشگام باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد می تواند با ظرفیتهای موجود قطب احیای طب ملی و سنتی در سطح کشور باشد و در این زمینه توجه به آموزه ها و سیره ائمه اطهار(ع) مورد تاکید است.
وی در ادامه گفت: طرح تحول نظام سلامت که پرداختی مردم را کاهش و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را افزایش داده ادامه خواهد داشت و تغییرات این طرح نیز برای مدیریت منابع و مصارف دنبال می شود اما اصل طرح ادامه می یابد.
دکتر هاشمی همچنین با گرامیداشت سالگرد میلاد حضرت ختمی مرتب محمد مصطف(ص) و هفته وحدت اظهار داشت: امانتداری و خلق نیکو دو ویژگی مهم پیامبر اسلام است که بیشتر از سایر صفات بدان اشاره شده و امید است گروههای پزشکی نیز در کنار دیگر شاغلان جامعه اخلاق حرفه ای را با الگو از ائمه معصومین(ع) بیش از پیش نهادینه کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که عصر دیروز وارد مشهد شد امروز چند طرح بهداشتی درمانی را در مشهد و تربت جام افتتاح می کند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی شرق کشور 960 نفر عضو هیات علمی و نیز افزون بر 20 هزار پرسنل بهداشتی و درمانی دارد. همچنین 9 هزار و 521 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در 153 رشته تحصیلی مقاطع کاردانی تا فوق تخصصی تحصیل می کنند. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دانشکده های پرستاری و مامایی، پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و طب سنتی تحصیل می کنند.