نشست رسانه ای تبیین دستاوردهای چهل ساله نظام جمهوری اسلامی در مناطق قومی با حضور حسین اکبری معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد.
در این نشست شیخ خلیل افرا عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، حمیرا ریگی فرماندار قصرقند استان سیستان و بلوچستان، مولوی اسحاق مدنی استاد حوزه و دانشگاه، آخوند عبدالباسط نوری زاد امام جمعه گنبد کاووس و قاضی دادگستری استان گلستان و شماری از اعضاء شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت حضور داشتند.
بر اساس اصل دوازدهم قانون اساسی و با اهتمام جدی مسؤول آن نظام جمهوری اسلامی نه تنها مانعی برای آموزش علوم دینی برادران اهل سنت وجود ندارد بلکه تلاش شده تا زمینه و امکانات لازم برای تحصیل علوم دینی اهل سنت فراهم شود.
پیش از انقلاب اسلامی تربیت روحانیون اهل سنت ایران وابسته به حوزه های علمیه خارج از کشور بود اما امروز مدارس دینی اهل سنت ایران نه تنها مستقل شده بلکه تربیت طلاب غیر ایرانی را نیز در نظر گرفته اند.
حضور گسترده ده ها هزار نفری برادران مناطق قومی (اهل سنت) در نهادهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی کشور بیانگر اعتماد عمیق شیعه و سنی به یکدیگر است.
حضور 75 درصدی مناطق قومی اهل سنت کشور در انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بیانگر اعتماد آنان به نظام و اطمینان به جدی بودن نقش آنها در تعیین سرنوشت کشور است.
محافل اسلامی، مانع رسوخ دشمن
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی مناطق قومی گفت: باید مجالس و محافل اسلامی بیشتری برگزار کنیم تا دشمن نتواند بین ما رسوخ کند.
شیخ خلیل افرا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: چنگ زدن به حبل الله یعنی مشترکات ما و این اشتراک ها قرآن، دین اسلام و قبله است و باید برای دوام وحدت تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه باید مجالس و محافل اسلامی بیشتری برگزار کنیم تا دشمن نتواند بین ما رسوخ کند گفت: ما دو نوع دشمن داریم، نخست آمریکا، اسرائیل و ابر قدرت ها هستند که دشمن ما و مسلمان های دیگر هستند.
افرا با اشاره به اینکه نوع دیگر دشمن ما خودی هستند که در کشورهای اسلامی تبلیغات سوء علیه ایران اسلامی دارند افزود: دشمن، ایران را متهم می کند که ایران اسلامی برای اهل سنت بی عدالتی می کند، آنها حسادت دارند و می خواهند وحدت را از بین ببرند.
وی تأکید کرد: هدف دشمن خدشه دار کردن وحدت میان مذاهب اسلامی و پس از آن خدشه دار کردن امنیت است.
افرا ادامه داد: برگزاری سالانه همایش اسلامی و چنین نشست هایی بسیار خوب است و ما باید از وحدت، امنیت و انسجام امت اسلامی محافظت کنیم.
65 درصد بخش داران سیستان و بلوچستان از اهل سنت
فرماندار شهرستان قصرقند گفت: شاهد حضور شهرداران و دهیاران زن و مرد اهل سنت در سطح استانی و محلی هستیم که این افراد خود را در انتخابات نشان داده اند.
حمیرا ریگی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه نشست رسانه ای تبیین دستاوردهای 40 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران در مناطق قومی افزود: در نظام سیاسی کشور شاهد رشد تعامل با اهل سنت و مناطق قومی هستیم و تعداد فرمانداران اهل سنت، 45 تا 55 درصد افزایش پیدا کرده است.
ریگی تاکید کرد: 65 درصد بخش داران استان سیستان و بلوچستان از مردان و زنان اهل سنت هستند و شهرداران و دهیاران زن و مرد اهل سنت در سطح استانی و محلی فعالیت می کنند.
وی افزود: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، 75 درصد اهل سنت شرکت کرده اند.