دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو: میزان صادرات محصولات نانو فناوری پارسال رشدی ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده است.
وی ادامه داد: اکنون محصولات نانو فناوری به ۴۹ کشور صادر میشود که در بخشهای مختلف گسترش یافته است.
در این رویداد از شرکتهای برتر در بخشهای صنعتی، فناور برتر و صادر کنندگان برتر قدردانی شد.
در حاشیه این رویداد تفاهم نامهای بین سازمان نظام فنی و اجرایی کشور و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برای قرار گرفتن ۵ محصول نانویی در فهرست بهای سازمان نظام فنی و اجرایی کشور منعقد شد.
محصولات مرتبط با طرحهای عمرانی شامل لوله پلی پروپیلن بی صدا با اتصال فشاری، شیشههای نانویی Low E. خود تمیز شونده و منعکس کننده نور و گرما، شیشههای لمینیت نشکن، پوشش ضد حریق پایه سیمانی و کاشی آنتی باکتریال است.
قانع فر مدیر سازمان نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه گفت: این مجموعه برای مدیریت و راهبری طرح دولتی فعالیت میکند و یکی از مهمترین دستور کار این سازمان تهیه فهرست بها برای قیمت گذاری و برآورد کالا و تکنولوژیهای مختلف در طرحهای دولتی است.
وی افزود: در همین راستا از فناوران دعوت میکنم که در چارچوب این توافقنامه از طریق ستاد ویژه توسعه فناوری نانو محصولات و دست آوردهای خود را به ما معرفی کنند که بعد از کنترلهای لازم و درج در دفترچه قابلیت استفاده در حوزههای مختلف مانند ساختمان، مهندسی، آب، نیرو و بخشهای جدید حتی کشاورزی داشته باشد.
قانع فر گفت: همچنین ما از محصولات مبتنی بر فناوری نانو که موجب افزایش طول عمر طرح میشود نیز استقبال میکنیم.
سعید سرکار گفت: چندین قلم از محصولات مبتنی بر فناوری نانو در فهرست بها وارد شده است و تعداد این محصولات در آینده توسعه خواهد یافت و بازار بزرگ مرجعی برای بخش خصوصی فراهم خواهد شد.
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو افزود: با همکاری دوجانبه یک تأثیر مثبت در فضای کسب و کار و افزایش اشتغال مهیا خواهد شد.