کلاس های درسی ما باید به میزگردهای بحث و گفتگو تبدیل شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: اولویت کاری این دانشگاه توانمندسازی اعضای هیئت علمی و دانشجو معلمان است.
علی باقر طاهری نیا امروز در گرگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان افزود: برگزاری کارگاه های ارتقای مهارت های علمی و حرفه ای بخشی از اقدامات دانشگاه فرهنگیان برای توانمندسازی اعضای هیئت علمی و دانشجو معلمان است.
طاهری نیا با انتقاد از نظام آموزشی فعلی در کشور که میز و نیمکتی و در آن معلم متکلم وحده است افزود: زمانی می توان دانش آموز تحول آفرین تربیت کرد که کلاس های درسی ما به میزگردهای بحث و گفتگو تبدیل شود.
وی گفت: هم اکنون دانشگاه فرهنگیان با 98 مرکز و پردیس، 870 عضو هیئت علمی دارد و 65 هزار دانشجو در آن تحصیل می کنند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور برای شرکت در دومین همایش منطقه ای کارورزی و توسعه شایستگی های حرفه ای دانشگاه های تربیت معلم کشور امروز به گرگان آمده بود.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان گلستان در این باره گفت: 114 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که پس از بررسی، از این بین، 66 مقاله پذیرفته و به صورت پوستر و کنفرانس ارائه و در نهایت از 6 اثر برتر قدردانی شد.
محمدباقر مسعودی افزود: دانشگاه فرهنگیان در استان گلستان در 2 پردیس دختران و پسران و نیز یک واحد دانشگاهی در گنبدکاووس با 1500 دانشجو فعال است.