فوق تخصص جراحی تومورهای عضلانی و اسکلتی گفت: درد مقاوم به دارو و درمان اولیه از نشانههای هشداری این بیماری است که باید جدی گرفته شود.
وی گفت: تومورهای عضلانی- استخوانی دستهای از آنها در دهه اول و دوم زندگی بین ۱۰ تا ۲۵ سالگی فرد را گرفتار میکنند که جزء تومورهای اولیه استخوان بوده و استئوسارکوما نام دارد.
فوق تخصص جراحی تومورهای عضلانی و اسکلتی افزود: به طور معمول این نوع از تومورها در مراجعه اول و دوم بیمار به پزشک تشخیص داده نمیشوند و با مصرف دارو مشکل بیمار حل نمیشود و با بزرگ و متورم شدن توده بروز مییابند که در این هنگام باید رادیوگرافی کنترل تومور انجام گیرد.
میرکاظمی با اشاره به اینکه از زمان شروع درد تا تشخیص بیماری ۹ تا ۱۵ ماه به طول میانجامد، گفت: در صورتی که این بیماری هرچه زودتر تشخیص داده شود با شیمی درمانی و جراحی امکان حفظ اندام و بهبودی کامل وجود دارد، اما در صورتی که دیر تشخیص داده شود امکان خروج تومور وجود نداشته و مجبور خواهیم شد اندام بیمار را قطع کنیم.
وی تأکید کرد: درد مقاوم به دارو و درمان اولیه از نشانههای هشداری این بیماری است که باید جدی گرفته شود.
این متخصص ارتوپدی گفت: از دیگر تومورهای شایع استخوانی تورموهایی بوده که بالای ۵۰ سال بروز مییابد و به دلیل متاستاز بودن سرطانهایی همچون تیروئید، کلیه، پروستات، پستان ایجاد میشود و در واقع این نوع تومور به دلیل ابتلا به سرطان در قسمت دیگری از بدن است که یا فرد قبلا درمان شده و یا اکنون گرفتار آن شده و اطلاعی ندارد.
میرکاظمی افزود: نوع دیگری از تومورها که در افراد بالای ۵۰ سال بروز میکند تومور مغز استخوان از نوع میلوم و لنفوم است که در همه این موارد اگر هرچه سریعتر بیماری تشخیص داده شود درمان آن با موفقیت بیشتری همراه خواهد بود.
نشست تازههای تشخیص و درمان تومورهای عضلانی- استخوانی یکم آذر در هتل صفائیه یزد برگزار میشود.