وزیر آموزش و پرورش گفت: اتاق اسباب بازی در ۱۰ استان کشور برای پایههای اول تا سوم تشکیل میشود.
وی افزود: امروز اسباب بازی به عنوان بخشی از فناوریهای آموزشی در یادگیری دانش آموزان و کسب مهارتهای مختلف در زمینههای ذهنی، فیزیکی و حتی اجتماعی بسیار مؤثر است برای همین نگاه ما به این مقوله فقط اوقات فراغت نیست.
وزیر آموزش و پرورش گفت: اسباب بازی میتواند یادگیری را سرعت ببخشد، به آن عمق بدهد و ساده کند به همین دلیل ورود به این عرضه در آموزش و پرورش به شاداب سازی مدارس کمک میکند.
وی در پاسخ به سؤالی درباره فناوری آموزشی در مدارس افزود: هم اکنون مدارس ما تکنولوژی آموزشی دارند، اما با توجه به تعریف بسیار و گسترده آن ما باید سعی کنیم آن را به روز کنیم.
بطحایی گفت: به روز شدن این تکنولوژیها کار دولت و آموزش و پرورش است و با توجه به فناوریهای حوزه رایانه ما داریم در این زمینه به سرعت جلو میرویم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: امروز ما بستر خوبی را تحت عنوان سیناروبیک راه اندازی کرده ایم که یکی از بخشهای فناوریهای آموزشی است و امیدواریم بتوانیم از این فناوریها برای رفع نیازهای کودکان استفاده کنیم.
وی درباره تولید عروسکهای ایرانی گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سالها قبل روی این موضوع کار کرده است، ولی از آن جا که اسباب بازی مثل عروسک به شدت حامل فرهنگ است، بچهها الگو برداری خوبی از آن دارند و ما باید از این موضوع استفاده کنیم.
بطحایی افزود: ما باید تنوع اسباب بازیهای ایرانی را بیشتر کنیم و من اعتراف میکنم که ما هنوز کاری نکرده ایم که بچهها با این وسایل انس بگیرند و باید در این زمینه بیشتر تلاش کنیم.
چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی تا ۳۰ آبان در خیابان حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپاست و علاقه مندان میتوانند از ساعت ۹ تا ۱۹ به این محل مراجعه کنند.