مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران : ۳۹ واحد سورتینگ در استان نیاز است , که باید در یک برنامه 4 ساله ایجاد شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران , عزیزالله شهیدی فر در نشست شورای برنامه ریزی استان با اشاره به تولید دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرکبات در استان گفت : سورتینگ های مجاز و غیرمجاز مازندران بیش از هزار و ۱۰۰ تن است.
وی بر لزوم ساماندهی سورتینگ های غیرمجاز در استان تاکید کرد و گفت : در مجموع به ۳۹ واحد سورتینگ در استان نیاز داریم که باید در یک برنامه 4 ساله ایجاد شود.
شهیدی تعداد سورتینگ های غیرمجاز استان را ۲۵۶ واحد اعلام کرد و افزود : به ۱۶۵ انبار فنی در برنامه پنج ساله نیاز داریم و انبارهای غیرمجاز نیز باید ساماندهی شوند.
مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران در ادامه به اصلاح ساختار شالیکوبی ها اشاره کرد و گفت : ۶۴۷ واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال ۱۴۰۰ بهسازی و احیا شوند.
وی افزود : ظرفیت کارخانه های شالیکوبی استان ۹۰۰ هزار تن است و ظرفیت تولید شلتوک در استان بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است.