یک کارگاه تولید مواد لبنی و پنیر پیتزا غیر مجاز در سبزوار شناسایی و پلمپ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بازرسیان بهداشت محیط این
دکتر فاطمه نوده با اشاره به اینکه تمامی مواد اولیه بکار رفته در تهیه مواد غذایی باید مرغوب و از شرایط مطلوب و مجوزهای بهداشتی لازم برخوردار باشند،افزود: در بازدید از این محل مواد لبنی تاریخ گذشته ودیگر مواد بدون مشخصات بهداشتی کشف شد.
وی افزود: یک متهم در این رابطه دستگیر وبه مراجع قانونی معرفی شد.