به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جریان شرکت در دهمین سالگرد تشکیل اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند با فرمانده نیروی دریایی ارتش هند دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار ضمن ناکافی خواندن سطح ارتباطات نیروهای دریایی ایران و هند، آمادگی نیروی دریایی و کشور جمهوری اسلامی برای ارتقای روابط در حوزههای مختلف آموزشی، فنی، اطلاع رسانی در حوزههای دریایی را اعلام و خواستار ارتقا سطح روابط و همکاریهای بین دو نیرو شد که با استقبال فرمانده نیروی دریایی هند مواجه شد.
همچنین دو طرف بر تدوین برنامههای ملاقات سالیانه فرماندهان نیروهای دریایی دو کشور تاکید کردند.
دریادار خانزدای به منظور شرکت در دهمین اجلاس سالگرد تشکیل اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند، به هندوستان سفر کرده است.
سخنرانی در این اجلاس و ملاقات با فرماندهان نیروهای دریایی شرکت کننده در این اجلاس از دیگر برنامههای فرمانده نیروی دریایی ارتش در سفر به هند است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش: تولید زیردریاییهای دارای توانایی ماندگاری بیشتر در زیر آب
امیر دریادار حسین خانزادی با تاکید بر بی اثر بودن تهدیدات دشمنان گفت: هر چند ایران از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی قربانی تحریمهای گوناگون بوده، اما این تحریمها بر قدرت نظامی ایران تاثیر نگذاشته است.
امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در دهلی نو گفت: ایران و نیروهای مسلح بویژه در بخشهایی مانند نیروی دریایی و نیروی هوایی که تجهیزات محور هستند بیشترین تحریمها را تحمل کردهاند، اما در طول سالیان متمادی ثابت کرده اند که نه تنها تحریمها بر روی نیروهای مسلح اثر نکرده بلکه باعث بلوغ و شکوفایی حوزههای علمی و فن آوری در مجموعه نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی ارتش شده اند.
وی افزود: امروز در مجموعه نیروی دریایی ارتش به لطف و برکت انقلاب اسلامی ایران که باعث رشد و پویایی در بدنه کشور و در مجموعه نیروهای مسلح شده است در جوانان، توانایی ساخت پیشرفتهترین تجهیزات نظامی و دفاعی دریایی نیز ایجاد شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره دستاوردهای جدید نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برغم همه تحریمها افزود: اکنون نیروی دریایی ناوشکنهایی با قابلیت حمل بالگرد و پرتاب موشک و اژدر در اختیار دارد و قرار است ماه آینده نیز شاهد الحاق یک فروند جدید از این ناوشکنها تحت عنوان ناوشکن "سهند" به نیروی دریایی در ناوگان جنوب باشیم.
امیر دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: زیردریایی " فاتح" نیز که اولین فروند از نسل جدید زیردریاییها و دارای کلاس متوسط است بزودی استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: قطعا این زیردریایی برای دشمنان از چند جهت یک غافلگیری خواهد بود چرا که نیروی دریایی ارتش موفق شده است بعد از تجربه زیردریاییهای کلاس سبک یا غدیر، زیردریاییهایی با فن آوری بالاتر، تسلیحات جدیدتر، امکانات بیشتر و مدت ماندگاری بیشتر در زیر آب بسازد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: چنین دستاوردهایی هم باعث ارتقا توان دفاعی ایران میشود و هم به دلیل ایجاد خودکفایی در تولید تسلیحات دفاعی باعث بی خبری دشمنان از ظرفیت و توانمندی دفاعی کشور میشود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: به جرات عرض میکنم که تجهیزات جدید نیروی دریایی حتما برای غربیها یک غافلگیری بزرگ است.
وی افزود: نسل شناورهای کلاس موج که اولین آنها جماران بود با دستور و فرمان مقام معظم رهبری کار خود را درست زمانی که هیچکس تصور نمیکرد که جمهوری اسلامی ایران روزی توانایی ساخت پیچیدهترین آرایههای دریایی را داشته باشد آغاز کرد.
امیر دریادار خانزادی در ادامه گفت: ناوشکن جماران، یک تجربه بسیار موفق بود که تجارب دریانوردی بسیار زیادی را طی سالهای گذشته داشته و در مأموریتهای گشت دریایی و برقراری امنیت دریایی در منطقه خلیج عدن همواره در ناوگروهها به طور متناوب حضور داشته است.
به گفته فرمانده نیروی دریایی ارتش، بر اساس همین تجارب، شناورهای بعدی پیشرفتهتر و کاملتر از "موج دو " و "موج سه"ساخته شده است.
امیر دریادار خانزادی افزود: بلافاصله پس از رونمایی از "سهند" که آذر ماه به نیروی دریایی ملحق میشود ناوشکن "دنا" رونمایی خواهد شد که از نسل جدید است و توانایی بیشتری نسبت به موج یک دارد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: در ادامه ساخت زیردریاییهای کلاس متوسط، مجموعهای از زیردریاییهای دارای توانایی ماندگاری بیشتر در زیر آب در آینده تولید خواهد شد.
امیر دریادار حسین خانزادی بامداد روز یکشنبه در راس هیاتی نظامی وارد دهلی نو پایتخت هند شد.
وی به منظور شرکت در همایش دهمین سالگرد تاسیس سمپوزیوم نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند موسوم به (IONS) به هند سفر کرده است.