چغندر یا همان لبو ماده غذایی ایده آل برای فعال کردن سوخت و ساز بدن و دفع چربیها است.
چغندر به دلیل دارا بودن فیبر فراوان به تصفیه و پاکسازی بدن کمک زیادی میکند. این سبزی پرخاصیت با تحریک عملکرد رودهها و پیشگیری از یبوست و حبس شدن آب در بدن و همچنین تجمع توکسینها جلوگیری میکند.
چغندر با ممانعت از تجمع چربیها در سلولهای کبدی به کنترل عملکرد آن کمک زیادی میکند و همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم لنفاوی میشود و به دفع توکسینها از بدن کمک میکند.
بهتر است بدانید که کبد چرب یک بیماری قابل برگشت است به شرط اینکه رژیم غذایی سالم، کم چرب و سرشار از مواد معدنی و ویتامینهای ناشی از میوه و سبزیجات داشته باشید و برای این کار نیز چغندر بهترین گزینه است.
چغندر: گنجینهای طبیعی سرشار از آنتیاکسیدان Beta vulgaris
در دوران باستان از چغندر برای تصفیهی خون و درمان و بهبود افرادی که دورهی نقاهت را سپری میکردند و آسیبپذیر بودند استفاده میشد چغندر حاوی پتاسیم بوده و برای تنظیم فشارخونی فوقالعاده است.
این سبزی باعث کاهش کلسترول بد خون(LDL) میشود.
میزان بالای فیبر، منیزیم ، فسفر،اسید فولیک و ویتامینهای A،B و C این سبزی را به یک گنجینهی کم نظیر تبدیل کرده است.بنابراین توصیه میشود برای تصفیهی خون و برطرف کردن مواد سمی از مصرف چغندر غافل نشوید.
مصرف چغندر برای مراقبت بیشتر از کبد چغندر سرشار از بتاکاروتن، کاراتنوئیدها و فلاوونوئیدها است که همگی آنتیاکسیدانهای قوی محسوب میشوند.
به طور کلی سبزیجات و میوههای رنگی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها را دارا هستند.
هر مادهی غذایی حاوی این ترکیبات مغذی برای تصفیه و تمیزی کبد مؤثر بوده و بخصوص برای افرادی که از کبد چرب رنج میبرند مفید است.
مصرف آنتیاکسیدانها باعث کاهش چشمگیر میزان چربی کبد و التهاب آن میشود.
این بهبودی ویژه مربوط به وجود نوعی از آنتیاکسیدان ها به نام «بتالائین» است که قدرت زیادی داشته و برای پیشگیری از پیری بسیار مؤثر است.
برای جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدانها حتماً به چغندر اعتماد کنید چون سرشار از این ترکیبات مغذی است.