با هزار امید خانه و لوازم منزل را فروختند تا شاید با خرید سهام در آینده سقفی برای آرزوهای خانواده شان داشته باشد، غافل از اینکه ستون های شهر رویایی شان شکستنی است!
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، خانم هاشمی یکی از مالباختگان شرکت پدیده شاندیز است که حالا با گذشت 4 سال هر روز به امید آنست که بتواند روزی سرمایه از دست رفته اش را دوباره پس بگیرد.
او که با شغل پرستاری از کودکان در منزل، سرپرستی 3 فرزندش را نیز عهده دار است می گوید: با فروش طلاها و هرآنچه در خانه داشتم به توصیه یکی از آشنایان در 2 مرحله با هزار امید و آرزو در این شرکت سرمایه گذاری کردم.
به اميد آنکه پس از مدتی با سود و اصل سرمایه ام بتوانم از رنج مستاجری خلاص شوم و برای خود و فرزندانم سرپناهی دست و پا کنم.
خانم هاشمی ادامه می دهد: اما در این سال ها نه پولی دیده ایم و نه سهامی!
آقای کریمی که کارمند بانک است نیز می گوید: پدرم ماشینش را فروخت و منهم وام مسکن گرفتم تا خانه بخریم.
اما پولمان برای خرید خانه کافی نبود برای همین در پدیده سرمایه گذاری کردیم تا با سود و اصل پولمان بتوانیم خانه دار شویم.
او ادامه می دهد: اما الان 8 سال است که اقساط وام مسکن را دارم از جیب می دهم و هنوز هیچ خبری از پول پدیده نیست!
کریمی می گوید: در بین مالباختگان، خانمی را می شناسم که با داشتن 3 کودک معلول سال ها مستاجر نیز هست.
او همه دار و ندار خود را چند سال پیش فروخت و به شرکت پدیده داد به امید آنکه روزی خانه دار شود اما زهی خیال باطل.
برای پیگیری بیشتر این موضوع به سراغ مسئولان استان می روم.
"آخرین گام ها برای حل مشکل پروژه پدیده برداشته شده است."
این سخنی است که استاندار خراسان رضوی درباره پدیده شاندیز می گوید.
علرضا رشیدیان ادامه می دهد: اینک نیازمند تسریع در تکمیل نهایی تلاش سنگین دو ساله همه بخش ها برای حل مشکل پدیده هستیم.
او می افزاید: همه دستگاه های مختلف عضو ستاد تدبیر اعم از قضایی، امنیتی و اجرایی در دو سال اخیر برای حل مشکلات این شرکت تلاش بسیاری کرده اند.
به سراغ سرپرست معاون استاندار می روم، او معتقد است باید در اسرع وقت مشکل اراضی پدیده مرتفع شود تا این شرکت بتواند عملیات عمرانی خود را تمام کند.
حسینی می گوید: پدیده شاندیز باید امور خود را به سهامداران و شرکت های خصوصی واگذار کند تا با مشارکت سهام داران مشکلات این شرکت حل شود.
او می افزاید: موضوع پدیده هراسی نیز در بین دستگاه های اجرایی باید از بین برود و همه دستگاه ها توان خود را برای رونق این مجموعه بکار گیرند.
با نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی هم کلام می شوم او می گوید: موضوع پدیده در حال فراموشی بوده و مردم این احساس را دارند که مشکلات 120 هزار نفر از جمعیت کشور در آن مورد غفلت قرار گرفته است.
حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمان فر ادامه می دهد: مردم نباید این حس را داشته باشند که در نظام فراموش و مشکلاتشان نادیده گرفته شده و به آنها بیتوجهی میشود.
او می گوید: نگرانیهای جدی در این موضوع وجود دارد، مردم در یک بلاتکلیفی به سر میبرند و روزمرگی، مساله پدیده را با مشکلات شدیدتری مواجه میکند.
پژمان فر می افزاید: اینکه آنهاچه زمانی میتوانند اموال خود را به دست بیاورند به فراموشی سپرده شده و ما در تلاش هستیم تا این موضوع مقداری روشن شود.
"امروز درصدی از مردم دیگر شریک پدیده نیستند بلکه طلبکار آن هستند!"
این آخرین گفته نماینده مردم مشهد به من است.
اما شاید تنها کسی که می تواند مستقیما پاسخگوی مشکلات پدیده باشد مدیر عامل این شرکت است.
با اباالفضل انتظاری هم کلام می شوم،
"تا کنون هر چه را به نام سهام از مردم گرفته ایم خرج ساخت پروژه شده است."
او درباره طلب مردم از این شرکت می گوید: ما 134 هزار سهام دار داریم و این پروژه مانند بانک نیست که هر زمان هر فردی مراجعه کرد، پول خود را پس بگیرد.
از انتظاری می پرسم: یکی از دغدغههای سهامداران این است که آیا از آخر به پولشان می رسند یا نه؟
مدیر عامل شرکت پدیده می گوید: براساس عدد و رقم اعلام میکنیم که سهامداران حتماً به پول خود خواهند رسید چرا که ساخت و سازها همچنان ادامه دارد.
انتظاری می افزاید: بخشی از مشکلات حقوقی برای انتقال سهام برداشته، سهام جبرانی اعطا شده و حضور در بورس و فرا بورس نیز تا پایان امسال پیش روست.
او می گوید: دستگاه های عمومی و دولتی هیچ سهمی در پروژه پدیده شاندیز ندارند و در آن هیچ اعتبار دولتی هزینه نشده است.
اما حکایت داستان ستون های شکستنی شهر رویایی ما همچنان باقیست!
حکایت هزاران چشم انتظار خسته، زنان سرپرست خانوار، کودکان یتیم و پدران و مادران سالخورده ای که شاید توان راه رفتن هم ندارند که همه دارایی شان را فروختند تا در آینده سقفی برای آرزوهای خانوده هایشان بسازند.