عملیات نظامی گستردهای متجاوزان که با هدف به دست گرفتن کنترل الحدیده صورت گرفت، با شکست مواجه شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، متجاوزان عملیات نظامی گسترده ای را در ساحل غربی با هدف به دست گرفتن کنترل الحدیده و محاصره کامل بندر، قطع کامل جاده های منتهی به روستاها و شهرهای بین راه آغاز کردند. این عملیات با بمباران گسترده متجازوان برای پیشروی نیروهایشان به سمت پایگاه ها، مراکز دولتی، جنوب شرق و جنوب غربی شهر الحدیده همزمان بود. اما ارتش و کمیته های مردمی توانستند حمله اشغالگران را دفع و خطوط امداد آنها را قطع کنند. که در این درگیریها بیش از هزار نفر از مزدوران سعودی به هلاکت رسیدند و صدها خودرو و ادوات جنگی آنها به آتش کشیده شد.
مصاحبه ها:
1-سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن 2-محمدالبخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن 3-سرتیپ یحیی الحوثی افسر ارتش یمن
تشدید درد و رنج بیماران سرطانی در یمن به علت کمبود شدید دارو
درد و رنج بیماران سرطانی در یمن در نتیجه کمبود شدید دارو به علت محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی ادامه دارد و سالانه سی هزار نفر در این کشور به علت شرایط ناشی از جنگ تحمیلی و محاصره به سرطان مبتلا می شوند.به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین ، از طرف دیگر نهادهای اجتماعی در یمن برای کاستن از درد و رنج کودکان بیمار به ایجاد مکانهای بازی ویژه این کودکان اقدام کرده اند.
احمد زبیبه خبرنگار المیادین در گزارشی از صنعا گفت نهادهای اجتماعی در یمن می کوشند لبهای کودکان سرطانی را با ایجاد مکانهای بازی خندان کنند تا شاید قدری از درد و رنج آنان بکاهند. بشری الشیخ رئیس انجمن «ما می توانیم» گفت: «ابتدا فکر کردیم فعالیتهایی برای بیماران سرطانی در بیمارستانهایی مانند بیمارستان الجمهوری انجام دهیم اما دیدیم امکانات کافی برای فراهم آوردن بازی ندارند در نتیجه با ایجاد مکانهای بازی در مکانهای دیگری به فکر کمک به این بیماران افتادیم.» ام کریم یکی از مادرانی است که کودک شش ساله اش از سرطان خون رنج می برد و هزینه خرید دارو و حتی تغذیه برای کودکش را ندارد و این را از بدن ضعیف و نحیف این کودک می توان دید. ام کریم کودک سرطانی خود را به اینجا آورده است تا شاید برای مدتی با بازی کردن ، درد و رنجش را فراموش کند. ام کریم گفت :«کودکم به سرطان خون مبتلاست. از سال 2015 میلادی از مشکل ناتوانی در تأمین نیازهای اساسی رنج می بریم . این فقط مشکل کریم نیست بلکه همه بیماران از این مشکل رنج می برند علاوه بر اینکه توان تأمین غذا را نیز ندارند.» خبرنگار گفت سالانه بیش از سی هزار نفر در یمن به سرطان مبتلا می شوند. این را نهادهای دست اندر کار درمان بیماران با توجه به کمبود دارو و محاصره تحمیلی توسط ائتلاف و کاهش پزشکان متخصص می گویند. عبد المنعم شمیری سخنگوی مؤسسه ملی درمان بیماران سرطانی گفت :« بر اساس ارزیابی های سازمان بهداشت جهانی سالانه سی هزار نفر در یمن به سرطان مبتلا می شوند که نیمی از آنان می میرند.» خبرنگار گفت طرفهای حامی بیماران سرطانی به علت شرایط جنگی به شدت کاهش یافته اند در نتیجه سرنوشت بسیاری از این بیماران ، مرگ است. وی افزود درد و رنج بیماران سرطانی در یمن با توجه به محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی و جلوگیری از ورود داروهای لازم برای درمان آنان رو به افزایش است.