نشست علمی واجرایی مسئولان سه استان تهران ، قم و سمنان به منظور جلوگیری از فرونشست بیشتر دشت ورامین برگزارمی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران که صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران ورامین سخن می گفت، افزود: تحقیقات پراکنده درباره علل و راهکارهای برون رفت از مشکل فرونشست دشت ورامین صورت گرفته است که ضروری است این اطلاعات در یک جلسه باحضور مسئولان دستگاههای مرتبط ، یکپارچه شود.
مرتضی حیدری با تاکید براینکه مصوبات نشست مسئولان سه استان برای همه دستگاهها لازم الاجرا خواهد بود تصریح کرد: تاکنون اقداماتی در زمینه مسدود کردن چاههای غیرمجاز ، تغذیه سفره های زیرزمینی و طرح های مختلف آبخیزداری وآبخوان داری صورت گرفته است اما کافی نیست وباید بیش از این کار کرد.
وی حل مشکل فرونشست دشت ورامین را نیازمند بودجه مناسب دانست و گفت: این مشکل باید به صورت ملی در نظرگرفته شود و برای پیشگیری از تبعات این پدیده طبیعی ،همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیاز است.
مدیر کل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به عبور قطارهای راه آهن سراسری تهران مشهد وتهران شمال از دشت ورامین و در کنار فرونشست های عمیق تاکید کرد: بیش از 90 درصد اقدامات ما پیش از وقوع بحران است که برای مدیریت آن هم نیازبه بودجه هنگفتی نیست و فقط هماهنگی مسئولان ودستگاه های مختلف را می طلبد.
حیدری در ادامه به تدوین نقشه خطر پذیری و طرح جامع مدیریت بحران استان تهران پرداخت و تصریح کرد یکی از عواملی که باعث دیر رسیدن نیروهای امدادی به محل حادثه در هنگام بحران ها می شود نداشتن اطلاعات کافی از محورهای اصلی وفرعی مواصلاتی ونبود نقاط جی پی اس است.
این مقام مسئول مهمترین نیاز برون رفت عاقلانه وعالمانه از بحران ها را مدیریت صحیح دانست و گفت: در یکسال گذشته بیش از هزار دستگاه ماشین آلات، تجهیزات راهسازی و ابزارهای مختلف بین شهرداری ها توزیع شده است با این هدف که در مواقع بحرانی استفاده شوند اما به علت مدیریت غلط در بهره برداری از این تجهیزات ناتوان می مانیم.
فرونشست زمین در ورامین سالانه 36 سانتیمتر است . با این میزان رتبه نخست جهان را از آن خود کرده ایم .
زنگ هشداراین فرونشست به صدا درآمده زیرا به به مناطق مسکونی شهری در ورامین و نیز خط سراسری راه آهن مشهد- تهران و تهران شمال نزدیک شده است.
0002