مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و این استان همه ظرفیتهای گردشگری، فرهنگی، تاریخی و طبیعی را با هم دارد.
وی گفت: برگزاری رویدادها برای همافزایی در استان و معرفی جاذبهها بسیار مهم است.
مالمیر با ابراز خرسندی از اینکه امسال نخستین تجربه پایتخت گردشگری آسیا در سال ۲۰۱۸ را داشته ایم، افزود: میزبانی چهلمین اجلاس اعضای وابسته نیز به همدان داده شده است که باید از این فرصت استفاده کنیم.
وی گفت: با توجه به هماهنگی مثبت میان بخش دولتی و خصوصی، امیدواریم شاهد اجلاس خوبی برگزار شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان افزود: امسال برغم محدودیتهای اقتصادی شاهد رشد ۳۰ درصدی بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی بودیم.
وی با بیان اینکه ۶ درصد از جمعیت استان همدان در حوزه صنایع دستی اشتغال دارند، گفت: ۱۰ درصد از صادرات استان در حوزه صنایعدستی است.
مالمیر افزود: همدان به رقم ظرفیتهایی که دارد کمتر از سایر نقاط مورد توجه گردشگران قرار میگیرد، این موضوع غیرقابل انکار است.
وی گفت: ما نیازمند معرفی جاذبه و ظرفیتهای استان هستیم و هم اکنون برنامه اصلی تقویت گردشگری داخلی و پس از آن گردشگری خارجی است.
مالمیر در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اعضایی از کشورهای اسپانیا، آفریقای جنوبی، مالزی، آلمان، ترکیه، نیجریه، آرژانتین، ایتالیا، فنلاند، آمریکا، پرتغال، اندنزی، هند، پرو، یونان، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کلملیا، پاکستان، کرواسی، ازبکستان، امارات، آذربایجان، اردن و بلغارستان براساس روادید صادر شده در این اجلاس حضور خواهند داشت.
وی گفت: برخی افراد نیز در مرحله درخواست روادید هستند.
باید همه انجام و اجرای وظایف شرعی و قانونی را از مسولین بخواهند ( حق الناسه ) ، تا وضعیت مملکت درست شود!،...