مدیرعامل نیروگاههای حرارتی کشور گفت: در شش ماهه اول امسال ۹۵ و نیم درصد سوخت مصرفی نیروگاههای حرارتی کشور گاز بوده است.
وی گفت: میزان آمادگی نیروگاههای حرارتی در پیک تابستانی امسال بیش از 99 درصد بوده است.
طرزطلب با اشاره به اینکه ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور به حدود 81 هزار مگاوات رسیده است افزود: در سال 96 کل تولید برق کشور 288 میلیارد کیلووات ساعت بود که نسبت به سال 95 ، 8 تا 9 درصد رشد داشته است.
وی گفت: در شش ماهه اول امسال میزان تولید برق کشور به بیش از 185 میلیارد کیلووات ساعت رسید که 96 و 2 دهم درصد آن در نیروگاههای حرارتی تولید شد.
مدیرعامل نیروگاه های حرارتی کشور افزود: حداکثر تولید امسال برق حدود 53 هزار مگاوات بود که سهم نیروگاههای حرارتی 48 هزار مگاوات بوده است، پیش بینی می کنیم میزان مصرف برق در پیک سال آینده به 61 هزار مگاوات برسد که به این ترتیب 8 هزار مگاوات کمبود تولید خواهیم داشت.
طرزطلب ادامه داد: قرار است 5 هزار و 223 مگاوات نیروگاه حرارتی در قالب 25 واحد نیروگاه حرارتی و 2 برنامه ارتقاء و بهسازی نیروگاههای قدیمی تا تابستان 98 به مدار بهره برداری برسد.
وی افزود: با افزایش نیروگاههای تجدیدپذیر و برق آبی حدود 6 هزار مگاوات نیروگاه جدید به مدار خواهد آمد اما قدرت عملی این میزان نیروگاه 5 هزار مگاوات خواهد بود.
طرزطلب گفت: 3 هزار مگاوات دیگر نیز باید از طریق مدیریت مصرف تامین شود.
مدیرعامل نیروگاه های حرارتی کشور افزود: تولید نیروگاههای حرارتی نسبت به پارسال 4 و 3 دهم درصد بیشتر شده در حالیکه میزان مصرف گاز نسبت به پارسال افزایش نیافته است که نشان دهنده افزایش راندمان نیروگاههای حرارتی است.
طرزطلب گفت: در حال حاضر راندمان نیروگاههای حرارتی کشور 37 و 9 دهم درصد است که قرار است تا پایان برنامه چهارم این رقم به 40 درصد برسد.