رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: دستگاههای رادیولوژی گران است و با توجه به نوسانات ارز و گرانی جهانی فناوری، رادیولوژیستها به ویژه کسانی که اکنون دانش آموخته شده اند دچار چالش می شوند و راهاندازی مطب و تجهیزات آن برای آنها مشکل شده است
.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران؛ دکترجلال جلالشکوهی، رئیس انجمن رادیولوژی ایران درباره برگزاری همایش 2 روزه سونوگرافی آنومالی، NT و بارداری، اکوی قلب جنین، برست و تیروئید گفت: این همایش ۲۴ و ۲۵ آبان به مناسبت بزرگداشت روز جهانی اشعه ایکس برگزار میشود و حدود 3 سال از برگزاری این مراسم در کشور میگذرد که تلاش شده است علاوه بر گردهمایی رادیولوژیستها و برگزاری جشنی به مناسبت روز اشعه، جدیدترین دستاوردهای علمی نیز در حوزه رادیولوژی مورد بحث و گفت و گو قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه بینالمللی جشن روز جهانی اشعه، تصویرنگاری قلب است، افزود: ما در کشور بر اساس نیاز جامعه موضوعات را بررسی کردیم و تصمیم گرفتیم مسائلی همچون سونوگرافی آنومالی و بارداری، اکوی قلب جنین، برست و تیروئید را مورد بحث و گفت و گو قرار دهیم.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران ادامه داد: از طریق سونوگرافی میتوان به بررسی مورفولوژیک بدن دست یافت و در جنین نیز اندازه و تعداد حفرههای قلب قابل شناسایی بوده و عملکرد و جریان خون قلب نیز قابل تشخیص است و این مسأله از طریق سونوگرافی کالر داپلر قابل بررسی است.
جلالشکوهی گفت: در برخی کشورهای پیشرفته از طریق سونوگرافی برخی از اصلاحات قلب جنین انجام شدنی است و از طریق آن میتوان به طور مثال دریچهای از قلب را بست تا تبادلات خونی غیرعادی انجام نگیرد.
وی افزود: دستگاههای رادیولوژی گران است و از طرفی با توجه به نوسانات ارزی و از طرفی به دلیل گرانی جهانی تکنولوژی، رادیولوژیستها به ویژه کسانی که اکنون دانش آموخته شده اند دچار چالش می شوند و راهاندازی مطب و تجهیزات آن برای آنها مشکل شده است.
رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: ارائه تسهیلات به منظور حمایت از رادیولوژیستها و افزایش تعرفهها برای رفع مشکلات پیش آمده و چالشهای پیش رو، امری ضروری به شمار میرود.