رئیس آموزش و پرورش عشایری استان کرمان گفت: دانش آموزان مدارس عشایری استان از کمبود تجهیزات و نداشتن وسایل سرمایشی و گرمایشی رنج می برند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما منوچهر امیر تیموری در نشست مدیران و معاونان مدارس عشایری جنوب کرمان که با حضور
وی به مشکل رفت و آمد معلمان مدارس به مناطق عشایری هم اشاره کرد و گفت: ۳۵ خودروی از کار افتاده و اسقاطی در آموزش و پرورش عشایری استان است که تعمیر یا جایگزین نشده اند و لذا معلمان با ماشین شخصی خود راه های صعب العبور را طی می کنند تا به محل خدمت برسند.
در این نشست آقای سیفی سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور هم گفت: استان کرمان بالاترین تعداد مدارس شبانه روزی عشایری در کشور را دارد و رتبه برتر کشور را از لحاظ ارزیابی کشوری به دست آورده است.
وی خواستار کمک مجلس برای حل مشکلات آموزش و پرورش عشایری به خصوص برای اجرایی شدن اساسنامه مدارس عشایری شد و گفت: در اساسنامه ، سرانه معلمان عشایری سه برابر مدارس عادی است و به معلمان عشایری حق آمد و شد ، حق سکونت و حق بیتوته باید داده شود که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: سرانه غذایی و وضع نامناسب خوابگاه های دانش آموزی عمده ترین مشکل مدارس عشایری است و بعضی مدارس عشایری حتی یک کانکس و یا چادر هم ندارند.
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایری کشور درعین حال گفت: اداره عشایری با کمک قرارگاه محرومیتزدایی سپاه ، 200 سرویس بهداشتی در مدارس عشایری استان کرمان احداث خواهد کرد.
اقای کمالی پور نماینده مردم شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: متاسفانه امکانات زندگی عشایر متناسب با زمان ، پیش نرفته است و باید برای رفع محرومیت به خصوص در مدارس عشایری ، بیش از پیش تلاش شود.