هجدهمین دوره مسابقات بین المللی برنامه نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عصر امروز با حضور ۶۵ گروه در این دانشگاه برگزار شد.
نوید کرمی نژاد افزود: مسابقات جهانی برنامه نویسی هرساله در نقاط مختلف جهان برگزار می شود که برنامه نویسان دنیا درآن شرکت می کنند و همراه این مسابقات در ایران هم مسابقاتی برگزار می شود و نفرات برگزیده به مراحل بالاتر راه پیدا می کنند.
دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر گفت: گروه های این مسابقه به صورت سه نفره تشکیل شده است که هر کدام به سوال هایی مشخص پاسخ می دهند.
وی افزود: در پایان مسابقه، هر گروهی که بیشترین سوالات را جواب داده باشد به عنوان گروه برگزیده انتخاب می شود.
کرمی نژاد گفت : مشارکت در کار گروهی، حل تمرین ها در کوتاه ترین زمان ممکن و مدیریت گروه ها از هدف های این مسابقه است.
بنابر این گزارش مسابقه برنامه نویسی، شامل سلسله مسابقاتی است که به صورت مرحلهای و به منظور کسب سهمیه برای حضور در مرحله جهانی این مسابقه، برگزار میشود.
این مسابقه بین تیمهای دانشگاهی و دانشجویان رشتههای علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و ریاضی ایران و به شکل همزمان برگزار خواهد شد.
در این مسابقه شرکتکنندگان در قالب گروه های سه نفره در یک سایت کامپیوتری بدون ارتباط با محیط خارجی قرار میگیرند .
شرکت کنندگان پس از حل هر سوال، پیادهسازی پاسخ را به یکی از زبانهای برنامهنویسی رسمی مسابقه چون Java ،C++ ،C ،Python به منظور بررسی، برای سیستم داوری ارسال میکنند.
گروه ها بر اساس تعداد سوالات حل شده، جریمههای ارسال پاسخ نادرست و زمان حل سوالات رتبهبندی میشوند.
این مسابقات به گونهای طراحی شده که شرکتکنندگان میتوانند جدول ردهبندی لحظهای را تا قبل از پایان مسابقه به صورت زنده و برخط (آنلاین) مشاهده کنند.
مسابقه برنامهنویسی ACM-ICPC از سال ۱۹۷۰ برگزار و هماکنون به عنوان معتبرترین و مهمترین مسابقه برنامهنویسی دنیا شناخته میشود.
در سال گذشته میلادی نیز ۴۰ هزار و ۲۶۶ دانشجو از ۲ هزار و ۷۳۶ دانشگاه و ۱۰۲ کشور جهان در این مسابقه شرکت کردند.
صداوتصویردارد