کوچ پاییزه زنبورداران از چهارمحال و بختیاری به مناطق گرمسیری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری،مدیرامورطیور و زنبور عسل جهادکشاورزی استان گفت:کوچ پاییزه زنبورداران و کندوهای زنبور عسل استان به مناطق گرمسیری کشور در آستانه فصل سرما و بارش آغاز شده است و این کوچ تا اواخر آبانماه ادامه دارد.
حسن رحمانی با اشاره به وجودحدود۱۵۷ هزار کلنی زنبور عسل در چهارمحال و بختیاری، پیش بینی کرد: حدود ۴۰ درصد از این تعداد کلنی به مناطق گرمسیری منتقل شود.
رحمانی گفت:استانهای گرمسیری مانند خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان، مقصد کوچ پاییزه زنبورستانهای چهارمحال و بختیاری است.
وی توجه به اصول فنی،کارشناسی وداشتن گواهی بهداشتی ومجوز کوچ برای زنبورداران را الزامی اعلام کردوگفت: زنبورداران قبل از کوچ نسبت به بیمه نمودن کلنیهای خوداقدام وزمان مناسب کوچ را با توجه به شرایط مبدأ و مقصد بررسی و رعایت کنند.
به گفته رحمانی؛ اوایل بهار آینده زمان بازگشت این زنبورداران به استان چهارمحال و بختیاری است.