کتابی ۲۹۰ صفحهای که به تاریخ قدیمیترین هنرستان صنعتی کشور پرداخته، قرار است ۲۵ آبان امسال رونمایی شود.
سید علی اصغر رفعت حقیقی با اشاره به اینکه این کتاب شامل اسناد، مکاتبات، روایات و خدمات بدست آمده بیش از یک صد سال قدمت هنرستان ماندگار صنعتی تهران میشود، از علاقهمندان و تهران پژوهان خواست در مراسم جشن یکصد و یازدهمین سال آن، رونمایی از این کتاب و تمبر یادبود حضور یابند.
رفعت حقیقی افزود: کتاب تاریخی و ارزشمند هنرستان ماندگار صنعتی تهران به دست مهدی اسماعیلی مدیر وقت این هنرستان و همچنین علی اصغر هدایی و زهرا بابایی گردآوری شده است.
به گفته مهدی اسماعیلی یکی از نویسندگان این کتاب تاریخی، افرادی مانند نواب صفوی بنیان گذار جمعیت فداییان اسلام، حبیب نفیسی پدر آموزشهای فنی و حرفهای، محمدباقر نیو نخستین مهندس ایرانی و محمداسماعیل حسینی مخترع ماشین کپی چاپ از مفاخری بودند که در این مدرسه تحصیل کردند.
وی با بیان اینکه نیما یوشیج پدر شعر نو، بزرگ علوی و نظام وفا نویسندگان بنام کشورمان از دیگر مفاخری هستند که در این هنرستان تدریس میکردند، گفت: قرار است در مراسم جشنی که به همین مناسبت برگزار میشود پیشکسوتان و فارغ التحصیلان سه نسل با یکدیگر دیداری تازه داشته باشند.
اسماعیلی همچنین افزود: همزمان با برگزاری این جشن بزرگ و آیین رونمایی از کتاب تاریخ قدیمیترین هنرستان کشور که در خیابان سی تیر تهران واقع است، نشست عصر تهران با هدف نقد کتاب برگزار میشود.