مدیرکل میراث فرهنگی مازندران : از ظرفیت های تاریخی و فرهنگی و یافته های باستان شناسی می توان برای رونق گردشگری استفاده کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ؛ سیف الله در نشست علمی باستان شناسی با موضوع نخستین ساکنان استان مازندران افزود : باید زمینه گردشگری به گونه ای برنامه ریزی شود تا بافت های تاریخی آسیب نبیند .
وی افزود : متاسفانه تاکنون دریا و ظرفیت های گردشگری مازندران بیشترین آمار مقصد سفر به استان را به خود اختصاص داده اند ولی هنوز نتوانستیم این فرهنگ را جا بیاندازیم که میراث تاریخی یک ظرفیت مهم در توسعه گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران اطلاع رسانی نکردن درباره یافته های پژوهشی و قدمت تاریخی استان را از بي مهری ها به میراث فرهنگی استان عنوان کرد .
در این نشست همچنین الهام قصیدیان از باستان شناسان کشورمان با اشاره به قدمت تاریخی روند تحول دست افزارهای سنگی گفت : ظرافت در ساخت دست افزارهای سنگی در دوره های مختلف بسیار زیاد شده است و این دست افزارها در دسته های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.
وی افزود : اطلاعاتی که از دست افزارهای سنگی داریم مربوط به کوهستان زاگرس است.
این باستان شناس گفت : مطالعات ابزارهای سنگی در دوره های جدید نشان می دهد که درحوزه های مختلف از جمله کشاورزی و غیره مورد توجه بوده اند.