نشست اقتصاد اسلامی با هدف تقویت مبادلات مالی در دبی شروع به کار کرد
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز؛ نشست جهانی اقتصاد اسلامی با هدف تمرکز بر نحوه گسترش داد و ستدهای مبتنی بر حلال و شریعت در دبی شروع به کار کرد.
در این نشست که شیخ حمد بن محمد بن رشید آل مکتوم، ولیعهد دبی آن را افتتاح کرد، شماری از سران منطقه ای و فعالان اقتصادی درباره آینده صنعتی که در حال حاضر در شش کشور در حال گسترش است، به بحث و گفتگو پرداختند. مبادلات مالی اسلامی که انتظار می رود رشد چشمگیری داشته باشد، در حال حاضر دو ممیز چهار دهم تریلیون دلار ارزش دارد که انتظار می رود تا سال 2023به سه ممیز هشت دهم تریلیون دلار برسد.
بانکداری اسلامی نیز اگر چه در کشورهایی مانند امارات و مالزی روندی رو به گسترش یافته است، با این حال در کشورهای غربی نیز در حال رشد است و شهرهایی مانند لندن نیز به یکی از مراکز این بخش تبدیل شده است. در نشست دبی که رئیس جمهور تاتارستان نیز حضور داشت، درباره طرح هایی برای ایجاد مرکز مالی اسلامی در این منطقه اشاره و بر اهمیت روسیه در این خصوص تاکید شد.
در کنار مسائل مالی، بحث هایی نیز در حوزه مسافرت و غذای حلال و فرصت هایی که در سطح جهانی در این خصوص وجود دارد، تبادل نظر شده است. لوئی برنار کارکو از مدیران ارشد Muslim Pro، نرم افزاری که برای ادای نماز به میلیون ها مسلمان در سراسر دنیا کمک می کند گفت با وجود یک میلیون و هشتصد هزار مسلمان در سراسر دنیا، براساس ارزیابی ها این جمعیت در سال 2017 حدود دو تریلیون و هفتصد میلیارد دلار خرج کرده است.