رشته تنیس روی میز در کشور مهجور مانده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس فدراسیون تنیس روی میز در نشست
مهرداد علی قارداشی اظهار داشت: هیأت های تنیس روی میز در استان های کشور مشکل کمبود منابع مالی خود را از طریق جذب حامی مالی و کمک خیران کاهش دهند.
وی افزود: سالانه میزان بودجه فدراسیون تنیس روی میز 10 درصد افزایش می یابد در حالی که هزینه های این رشته در هر سال به طور میانگین افزون بر 100 درصد رشد دارد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز بیان کرد: عوارض اعزام ورزشکاران تنیس روی میز به خارج از کشور با رشد600 درصدی از 750 هزار ریال در سال گذشته هم اینک به چهار میلیون و 400 هزار ریال رسیده است.
قارداشی عنوان کرد: نوسانات نرخ ارز کار اعزام ورزشکاران تنیس روی میز کشور به رقابت های بین المللی را با مشکل مواجه کرده به گونه ای که قیمت تمام شده اعزام 51 تیم در سال گذشته برابر با 750 میلیون ریال بوده اما هم اینک اعزام 51 تیم از ابتدای سال 2018 میلادی تاکنون به 2 میلیارد و 500 میلیون ریال رسیده است.
وی ابراز داشت: باید منابع مالی و انسانی در هیأت های تنیس روی میز استان ها به نحو مطلوب مدیریت و از ایجاد بدهی برای فدراسیون خودداری شود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: این رشته ورزشی مردمی، همگانی و در دسترس عموم مردم است اما با این حال کسب مدال های جهانی و المپیک در آن کار ساده ای نیست.
قارداشی اظهار داشت: استعدادیابی و شناسایی افراد مستعد تنیس روی میز برای کسب موفقیت های بیشتر در این رشته در دستور کار و جزو برنامه های مهم هیأت های استانی باشد.
وی بر لزوم برنامه ریزی مدون برای رسیدن به اهداف متعالی و گسترش رشته ورزشی تنیس روی میز در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد.
وی گفت: مدال برنز مرحله نیمه نهایی بازی های آسیایی 2018 جاکارتای اندونزی از سوی نوشاد عالمیان تنیس باز ایرانی پس از 52 سال کسب شد که موفقیت و افتخاری مهم برای کشور محسوب می شود.