همایش قیر با ارزش با حضور اساتید و مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ملی استاندارد، پژوهشگاه صنعت نفت، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه تربیت مدرس درتهران برگزار شد.
مسعود نصرتی افزود: بکارگیری آخرین دستاوردهای علمی و تجربیات جهانی در مباحث تخصصی همچون استفاده از قیر، باعث جلوگیری از هدر رفت منابع مالی شهرداری ها می شود.
وی افزود: نشست ها و همایش های علمی می توانند نقش آن حوادث را ایفا نمایند و با بیان آخرین دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا در زمینه ای خاص و کاربردی، ضرورت تغییر نگاه ها در آن حوزه را به تمامی عوامل تصمیم ساز و مجری یادآوری نمایند.
نصرتی تصریح کرد: مبحث تخصصی قیر به عنوان یکی از پرکاربردترین نیازهای روزمره شهرداریها خارج از این موضوع نیست و باید نگاه خود را به قیر در تمامی زمینهها اعم از تولید، توزیع، میزان و چگونگی مصرف و حتی تامین مالی آن تغییر دهیم و این امکان پذیر نخواهد بود مگر با ارائه آموزشهای کاربردی متناسب با نیاز شهرداری ها که یکی از مصرف کنندگان اصلی قیر هستند.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور در ادامه با بیان اینکه این سازمان در سه سال گذشته یک میلیون تن قیر فقط بین شهرداری های زیر پنجاه هزار نفر توزیع کرده گفت: با احتساب مصرف قیر شهرداری های بالای پنجاه هزار نفر که باید مستقیم قیر را خریداری نمایند، متوجه صرف حجم عظیمی از منابع مالی در این موضوع می شویم و متاسفانه در خیلی از موارد نیز نتوانستیم به دلیل ضعف مدیریت، دانش تخصصی و عدم نظارت صحیح به شکل اصولی از فرصت های فراهم شده نهایت بهره مندی را دشته باشیم.
دومین همایش قیر با ارزش با هدف یافتن راهکارهایی برای تولید انواع قیرهای اصلاح شده روز چهارشنبه دوم آبان ماه در تهران برگزار شد.