از ابتدای امسال تا کنون ۳۴۰نفر در منطقه کاشان و آران و بیدگل به بیماری سالک مبتلا شدند.
سیدعلیرضا مروجی افزود: برای مبارزه و مهار بیماری سالک هیچ بودجه ای از وزارتخانه اختصاص نیافته است و همه هزینه ها از محل اعتبارهای دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می شود.
وی از فین، راوند و زیدی به عنوان سه منطقه کانونی بیماری سالک در منطقه نام برد و شمار مبتلایان به این بیماری در سال گذشته را 287نفر اعلام کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت : امسال برای مبارزه با بیماری سالک افزون بر عملیات سم پاشی در 969هزار مترمربع از مناطق شهری، افزون بر 10هزار هکتار از مناطق روستایی شمال استان اصفهان نیز طعمه گذاری شده اند.
مروجی افزود: تخصیص نیافتن به هنگام اعتبارها علت اصلی انجام نشدن عملیات جونده کشی و سم پاشی است و از این رو عملیات جونده کشی نیز به جای چهار بار، 2بار انجام شد.
وی، درمان دارویی و کرایوتراپی را از جمله اقدام های دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای مبارزه با بیماری سالک برشمرد و گفت: وجود کانون های آلوده به بیماری سالک از جمله در منطقه موسوم به آقاعلی عباس، بلاتکلیفی مخروبه های درون محدوده شهری، وضعیت دفن زباله، نخاله و فاضلاب در مناطق آلوده و کمبود دارو از جمله چالش های پیش روی مبارزه با این بیماری است.